Kuchnia wiedzm i Kociol wiedzm

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika robb70, 23 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. robb70

robb70 Forumowy żółtodziób

Prosze o wyjasnienie sytuacji z tymi dwoma itemkami i nie wprowadzania graczy w blad.

pozdrawiam,
    robb70

2. robb70

W poradniku do eventu "Pelnia ksiezyca" pisze calkiem cos innego :)

3. W poradniku pisze

Na pnącze potrzebne są następujące itemy:
    Mroczna świeca, Cerber, Kuchnia wiedźm (można zdobyć podczas Halloweenowej wyprzedaży na cudownym pnączu), Królik Dracula, Pajęczyna

Zaraz dopytam :)

4. robb70

A jest do zdobycia w sklepie Jacka, prawda?

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Uff to i ja przestałam rozumieć :oops:
    Myślałam, że na wyprzedaży jest Kocioł, nie Kuchnia...

6. robb70

Tak mysle, ze w poradniku jest blad, ktory sugeruje ze item "Kuchnia wiedzm", jest dostepny za floreny w jutrzejszym evencie, a sa to dwa osobne itemki.
    Sugerowal bym to sprawdzic i ewentualnie poprawic poradnik we wlasciwy sposob, tzn, dopisujac "Kuchnie wiedzm" tak jak jest opisany item "Cerber".

pozdrawiam,
    robb70

7. Już to wyjaśniłam pomyłkowa informacja o możliwości zakupu Kuchni wiedźm została usunięta z poradnika :)

I tak jak napisałam wyżej item Kuchnia wiedźm jest do zdobycia tylko w sklepie Jacka a Kocioł wiedźm podczas wyprzedaży rzędów na cudownym pnączu :)

8. robb70

Dziękuję, temat do zamknięcia

9. Dziękuję więc i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.