KUBKI brakujące

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mayena, 30 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mayena

Mayena Zaawansowany

Co się dzieje z kubkami ? wypada ich za mało mam juz wszystko, jestem na 5 poziomie.
    A kubków brakuje mu 70 szt. Jak to mozliwe ? Dlaczego wypada ich tak mao, nie zdążę juz uzbierać bo zostało 16 godzin. Skoro mam uzbierane wszystkie rośliny to jakim cudem brakuje mi kubków, czy to nie powinno być jakoś wyliczone ? i co teraz mam zrobić ? skąd wziąć kubki ?

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Od sąsiadów na przykład, z drzewka magicznego...
    Każdy farmer sieje tzw, długorosnące rośliny, żeby uzbierać "wypadajki", prawie nigdy nie jest tak, że z samych roślin eventowych wypadnie wystarczająca ilość kubków czy innych przedmiotów akcji specjalnej.

Posiej na noc np goździki, a na pewno coś jeszcze wypadnie :)
    Na przyszłość pomyśl też o uszlachetnieniu roślinek w szklarni.

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Posiej na noc coś najdłużej rosnącego, poproś sąsiadów o pomoc...
    Ilość wypadajek nie zależy od ilości uzbieranych roślin, trzeba dodatkowo trochę pogłówkować ;)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.
    Oprócz powyższych rad,zapraszam również do zapoznania się z tym tematem: >>>KLIK<<< oraz do zamieszczenia prośby w tym temacie : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Mayena

Mayena Zaawansowany

do tej pory zawsze mi wystarczało wypadajek z pól, Dzieki za pomoc.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro nie masz już pytań,to większej ilości wypadajek i miłej gry życzę,a temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.