kubecznik pospolity 2

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika johanaa1988, 23 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Jakiś czas temu podjęłam już temat od razu po odpowiedzi napisałam do pomocy technicznej był to piątek dostała jedynie wiadomość że przyjęto zgłoszenie i nic poza tym rozumiem że był weekend zgłoszenie było w piątek ale mamy środę a mój problem anie nie został rozwiązany ani nie dostałam odpowiedzi co dalej z tym problemem. Czy ktoś może interweniować w tej sprawie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

johanaa1988 odpowiedź z PT na pewno została wysłana, sprawdź proszę dokładnie odebraną pocztę w swojej skrzynce, w tym folder Spam i pokrewne, np...Społeczności. Jeśli nie odnajdziesz odpowiedzi ponów proszę zgłoszenie jeszcze raz.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. johanaa1988

Codzienne sprawdzam poczt dokładnie przynajmniej kilka razy i odpowiedzi nie dostałam

4. SMOD_Atena

W takim razie zapraszam ze zgłoszeniem ponownie, chociaż pewna jestem na 100%, że jeśli Twoja wiadomość dotarła do PT, to i odpowiedź na zgłoszenie została wysłana. Żadne zgłoszenie nie pozostaje bez odpowiedzi.

Czy tutaj mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. johanaa1988

Napisałam ponownie dostałam jedynie odpowiedz żeby kontynuować korespondencję w poprzednim zgłoszeniu i tyle nic na temat czy problem jest rozwiązywany, co i jak. Nie mam już tamtej wiadomości bo kasuje odczytane na bieżąco. Nowe zgłoszenie zostało odrzucone. A Ja już tracę do tego cierpliwość bo blisko tydzień a ja nie mam odpowiedzi.

6. SMOD_Atena

Niestety na Twoją skrzynkę i zawarte w niej wiadomości nie mam żadnego wpływu. Skoro usunęłaś odpowiedź z PT przed rozwiązaniem problemu to pozostaje cierpliwie czekać na kolejną odpowiedź lub wysłanie nowego zgłoszenia w nawiązaniu do poprzedniego.

A skoro tutaj nie masz już żadnych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.