Który poziom ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 20mrzeżyno2002, 1 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 20mrzeżyno2002

20mrzeżyno2002 Zaawansowany

czymam pytanie mam nadzieje ze dobrym dziale...
    czy mozna posty moje znalesc wczesniejsze niz 80 lvl i na wyspie z data zdobycia poziomu?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kajetan_Leks daty zamieszczanych postów nie mają nic wspólnego z osiąganiem poziomów w grze.

Możesz jednak przejrzeć zamieszczone przez siebie posty, aby to zrobić kliknij w swój awatar/strona profilu/ posty.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. 20mrzeżyno2002

4. SMOD_Atena

Pod linkiem, który podałeś Gracze bawią się w podawanie swoich poziomów, niekoniecznie z datami. Może chodzi Ci o nieoficjalny ranking, wypełniając formularz trzeba podać nick, poziom i zdobyte PD: >>Nieoficjalny ranking Farmy i Wyspy<<.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. 20mrzeżyno2002

nie o nieficjalny rankingu farmy i wyspy . tym powyzej napisalem lin tam wpisuje jesli niezapominam przy przjesciu poziomów .

6. SMOD_Atena

Tak jak napisałam wyżej, pod podanym przez Ciebie linkiem jest zabawa, która polega na podawaniu poziomów, tam Gracze tak jak w pozostałych wątkach działu Kurza grzęda - bawią się, bo do tego służy ten dział.
    Możesz sobie tam wpisywać jeśli masz ochotę a możesz również wpisać wymagane informacje i wysłać formularze do nieoficjalnego rankingu i jeśli zmieścisz się w pierwszej 500 to Twój nick będzie widoczny na liście rankingowej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. 20mrzeżyno2002

na farmie obecienie mam 83 lvl a na wyspie 108

8. SMOD_Atena

Super, tylko nie bardzo wiem co chcesz z tą informacją zrobić? Jeśli chcesz mieć taką informację widoczną przy każdym napisanym przez siebie poście, to możesz ją dodać np. w podpisie sygnatury, tak jak mają niektórzy Gracze. A jak to zrobić dowesz się tutaj: >>Sygnatura<<.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

20mrzeżyno2002 lubi to.
  9. 20mrzeżyno2002

w sensie pod sygnatura czy na nim na zdjeciu ze sygnatury .podasz jakis przykład prosze . za pare minut bedzie moizna zamknac narazie chcialbym sie tego własnie dowiedziec krotko w paru zdaniach .

10. SMOD_Atena

To zależy od Ciebie jak wolisz, w miejscu dla sygnatury możesz nie zamieszczać żadnego obrazka tylko sam tekst czyli te informacje o posiadanych poziomoach i datach, a możesz poprosić Graczy, którzy wykonują sygnatury aby zrobili dla Ciebie jakąś sygnaturę z podanymi przez Ciebie informacjami. Pracownie graficzne, w której wykonywane są sygnatury znajdziesz tutaj: >>Pracownie graficzne<<.
    Przy dodawaniu podpisu do sygantury pamiętaj proszę, że dopuszczalne są 2 wiersze, czcionką maks.3.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

11. 20mrzeżyno2002

a kolor . czy takie jak ty masz dolnej czesci pod linijka niebiesko zielono i czerwony.

12. magda2007

magda2007 Książę forum

Możesz wpisać sam tekst i będzie się to wyświetlać tak jak u mnie

20mrzeżyno2002 lubi to.
  13. 20mrzeżyno2002

spok napisz do mnie sowke .to mozebys chciala mi jakas sygnature zrobila na tle jak wyzej tylko wpisany na nim lvl z data na farmie i na wyspie czy tak jak ty masz na dole na czorno wpisany.?

14. SMOD_Atena

Kolorów w podpisie możesz użyć, ale:

2.4. Kolory

Zabronione jest używanie koloru czerwonego (drugi pionowy pasek w palecie kolorów) i jego odcieni (posty, podpisy), ponieważ jest on zarezerwowany dla ekipy.

Tego obrazka, który wkleiłeś z poradnika nie możesz mieć, usuń go proszę:

Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)

Poproś dziewczyny z pracowni graficznych do których podałam Ci link.

Czy tutaj chcesz jeszcze o coś zapytać?

magda2007 dziękuję za pomoc.

15. magda2007

magda2007 Książę forum

Ale taki napis z datami możesz zrobić ze spokojem sam. Wchodzisz na forum najeżdżasz na swoją nazwę użytkownika, klikasz sygnatura i wpisujesz tekst jaki tylko chcesz.

20mrzeżyno2002 lubi to.
  16. 20mrzeżyno2002

oki usune tylko chcialem podac jakis pomysl dla mnie na tego sygnature tylko nieco mniejsza wielkosc.

17. SMOD_Atena

No to wybierz którąś z pracowni graficznych, tam podaj ten pomysł i poproś o sygnaturę.

Czy mogę jeszcze w czymś Ci pomóc?

18. 20mrzeżyno2002

link moge prosic tez do forum poradnika z avatarem .by niepytac nastepnym osobnym temacie .

19. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

kajetan_Leks, proszę kliknąć poradnik.
    Rozumiem, że więcej pytań nie ma, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.