Opinie Księżycowy magnat oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 31 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Alinakowalska68, post usunęłam, a na przyszłość zapraszam TUTAJ

2. Solka

Solka Czeladnik forum

I jestem i ja.. Event niestety nie skończony.. ale to moja druga pełnia więc i tak się obłowiłam ;) Nie posiadałam prawie nic, bo przy pierwszej pelni zanim sie zorientowałam na czym, co polega to sie skończyła :D Więc zaczęłam od budowania śwetlikowego domku... Obłowiłam się w dwa kaktusy, i inne mniej czy bardziej potrzebne drzewka :D Ostatnim rzutem na taśmę zdobyłam 6 tajemniczych drzewek z głównego paska... z których juz nie zdążyłam zauważyć co wyrosło :) Kolejna pełnia i na pewno powalczę o grzybowy las, bo ciężko bardzo z eventową roślinką bez pomocy miksturek... Wszystkim gratuluję :)

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2018
    eliza9070 lubi to.
  3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziekujemy za wszystkie Wasze opinie w temacie, event zakończony, więc wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.