Opinie Księżycowy magnat oraz Pełnia Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 31 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olcia857

olcia857 Naśladowca mistrzów

Witam. Musiałam się wreszcie zalogować żeby pochwalić się (dobry towar sam się chwali). Zawsze wiedziałam, że leniwym żyje się łatwiej. Nie chciało mi się czytać poradnika bo wyszłam z założenia, że jeśli dotyczy pełni to tylko tam może się dziać. Teraz czytam opinie i bardzo się dziwiłam skąd ten zamęt. Nie jest to zajęcie od którego zależy moja egzystencja i podejrzewam, że zniknięcie Farmy nie spowoduje większego zawirowania w naszym życiu. Rury ogarnięte, teraz czekam na ostatnie 7 sztuk bluszczyku i uruchamiam 2 powierzchnie grzybowego lasu. Nietoperki przybywajcie, otwieramy wydawkę szaszłyczków. Mam nadzieję na ciekawe rekompensaty!

2. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

juz i ja o tym wiem , zdązyłem edytowac moja wypowiedz nim twoja podpowiedz dotarła , ale nic to bo inni nas chocby czytaja i tez im sie rozjaśni xD. jeszcze tylko :eek: :cry: 219 kocich elfów mi trzeba i wreszcie grzybowy las bedzie odkorkowany w całości :D. miłego dzionka życze walczacym a teraz mykam bo real wzywa ;)

3. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Dobry
    Ewent dawno za mną, brakuł dobrze się spisuje a jeszcze a nie miałem okazji odpalić wszystkich dopalaczy by dał z siebie wszystko :D
    Czytam sobie co nie co na wyrywki i tak sobie myślę, gdyby każdy obierał strategię iść po kolei z mrocznymi misjami aby je zrobić i mieć za sobą, to tylko nie liczni w tej chwili mieliby odblokowane kilka pól grzybowego a ci co mają zaległości w tych misjach to najdalej na tegoroczne hallowen może by się załapali xD
    Zostało do oddania niecałe 200 kocich wróżek... i ostatnie pole będzie odblokowane. Przewidywany czas ukończenia tej misji szacuję za może dwie kolejne pełnie :sleepy:

olgs3 i gosiagosia60 lubią to.
  4. FarmerkaAnkaa

FarmerkaAnkaa Zaawansowany

Tak jak przewidziałam - bluszczyk bez problemu mam wysiany, ale braki w obsydianie i to na tyle duże, że tak chwalonego przez wszystkich itemu raczej mieć nie będę. :(No trudno. Sieję roślinki do odblokowania grzybowego lasu - bo to chyba podstawa, żeby mieć więcej miejsca. Świetliki zaraz się zrobią tylko złotych listków na paszę dla nich nie mam. Trzeba będzie na targu zakupy zrobić. :p Dobrze, że jeszcze cały dzień pełni przede mną - to coś się podgoni.

olgs3 lubi to.
  5. olczanx3

olczanx3 Czeladnik forum

Ja mam dwa drzewka złotolistne a na swietliki zbieram zeby pozniej zbierac na potworka :D długa przerwa w graniu i tak bardzo jestem do tyłu :(

olgs3, nuka20 oraz FarmerkaAnkaa lubią to.
  6. kasia750

kasia750 Hrabia forum

czy ktos sie zlituje i wyjasni mi ile pd powinien dawac ten item brokuł mózgu i gdzie najlepiej go ustawic

olgs3 lubi to.
  7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie da się określić ile powinien dawać.38* poziom plus to co dodadzą jajka,pnącza,dopalacze,bonusy z koła.A gdzie postawić?Kwestia gustu i potrzeb ;)

8. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Witam wszystkich. :)
    U mnie event nadal w toku - brak wypadajek. Grzybowy Las wciąż zarośnięty, misje rozgrzebane - trudno, kiedyś się go odblokuje, póki co walczę o ostatni, najcenniejszy itemik. ;)
    Nietoperzy, tak jak sobie wcześniej postanowiłam, nawet nie dotknęłam i w sumie nie żałuję - bo podczytując opinie na forum widzę, że gra w ich dokarmianie jest, w większości przypadków, niewarta przysłowiowej świeczki. :)

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Walcz o item, bo naprawdę warto:)
    napisz do mnie - wysłałam wiadomość ale chyba jest jeszcze jedna Dotti:)

FarmerkaAnkaa, -MarekW- oraz Dotti lubią to.
  10. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Mi brakuje jeszcze gdzieś z 200 obsydianów a event się powoli kończy. No to nie mam już szans :(
    Może ktoś dla kogo brakuł mózgu nie będzie efektywny go wystawi na G&T... no ale marzenia xD

olgs3 lubi to.
  11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Jestem na chwilkę , jak coś to kontakt na sówki proszę . Ewent skończony ,żeby w temacie było , mimo braku czasu , babciny item stoi . xD

olgs3 i 6elka4 lubią to.
  12. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Arena jest, może uzbieram jeszcze wypadajki na końcówkę, bo eventówki mam wystarczająco dużo na dokończenie górnego paska.
    Udało mi się też kupić jeszcze jedne elfy. Przydałyby się jeszcze ze dwie zagrody a potem będę zbierać jeszcze na błotniste ale to już przy następnej PK. Teraz rosną u mnie czubajki. Z drzewek żadne nowości mi się nie trafiły. A przydałaby się jeszcze co najmniej jedna upiorna wierzba.

13. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

Miałam nie zaczynać ale siałam na karmę nietoperkom i patrzę sporo wypadajek mam więc hajda drugi ewent, tym bardziej że co rusz ewentówkę mi dawały nietoperki. Do bananów brakuje mi 56 wypadajek i ewentówki na ostatni wkład.

SperanzaE lubi to.
  14. anna95812

anna95812 Czeladnik forum

Witam, to podobnie jak ja, karmiłam nietoperki i zauważyłam ze mam dużo obsydianu do końca brakuje mi tylko 35 obsydianu , no i parę zasiewów eventówki, mam nadzieje że zdążę do jutra:)

-MarekW- i SperanzaE lubią to.
  15. danusias23

danusias23 Książę forum

No to śmigaj z super nawozem i np tym uszakiem, to i obsydianów się nazbiera ;) mi brakuje 75 niebieskich kamieni, ale nie ma mowy, żebym nie uzbierała :) do jutra do 14ej dużo czasu jeszcze.

olgs3 i -MarekW- lubią to.
  16. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

nietoperki dzisiaj bardziej hojne niż wczoraj, sypnęły 4 razy zagadkowymi drzewkami i 3 razy zagrodą ;)
    uszak porasta pola, muszę jeszcze pomidorów dorobić bo sam keczup został xD
    a w Grzybowym lesie już tylko jedno pole do odblokowania, brakuje 119 kocich elfów - może za pełnię :p może za dwie uda się odblokować

17. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Aniu, dziękuję ślicznie za chęć pomocy - w grze mam inny nick niż na forum - wesolafarmereczka. :) Dopiero wpełzłam popołudniowo na forum - ale za to z dobrą wiadomością, bo udało mi się w końcu zdobyć potrzebną ilość wypadajek i itemik stoi sobie grzecznie w upiornym ogrodzie ozdobnym. :D
    Uff... Może posieję jeszcze chociaż trochę roślin potrzebnych do misji dla Grzybowego Lasu. :)

bacowa70, -MarekW- oraz oset53 lubią to.
  18. anna0089

anna0089 Książę forum

Ja tylko płaczę na forum . Znów nie rozumiem. Mój brakuł mózgowy dał mi 3724 !!!! doświadczenia . Mam 98 poziom farmy a 335 paziom bahama. Teraz po zbiorze dalej siedzi w Nawiedzonym Domu i dalej pokazuje, że da mi 3724 doświadczenia. Jeśli to jest petarda to ja podziękuję.Czuję się oszukana

alexander31 lubi to.
  19. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

witam ivencik dawno skończony wypadajek mam na +1055 najbardziej mnie cieszy odblokowany cały grzybowy las tajemniczości wystawione za godzinkę będzie wiadomo co z nich wyrośnie powodzenia walczącym życzę

olgs3, Dotti oraz usiamik46 lubią to.
  20. alexander31

alexander31 Naśladowca mistrzów

Ja chetnie przygarne ten item w czasie GT,znaczy wymienie;),ale moze wpierw postaw go sobie na wyspie i zjedz sobie dzemik Wielkanocny i wieniec wiosenny,a potem sama zdecydujesz :)
    Event skonczony,wypadajki w zapasie.

picantinio2012 i bacowa70 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.