Opinie Księżycowy chaos oraz aktualizacja Pełni Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 5 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Witam wieczorową porą8) Mało mam czasu ostatnio na farmę i forum ale eventy staram się robić:) Tego nie ukończyłam bo... ...zabrakło eventówkixD:p Miałam priorytet w postaci misji ze świetlikami i udało się zrobić:D A z eventu zrobiłam wszystkie te zadania, które pozwoliły mi zgarnąć potwora i nowe drzewo i SN:music:Ostatnie z zadań które mogłam zrobić robiłam na ulicy, w słońcu i na telefonie:pxD więc nie wiem dokładnie ile czego mi zostało a ile zabrakło;) Ale zrobiłam też dwa pełne zadania ze stwora z bagienxD ogólnie zadowolona8):D

visa77 lubi to.
  2. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Tak, to właśnie to pnącze - szału nie ma, ale szybsze dojrzewanie - zwłaszcza w przypadku Pełni zawsze się przydaje :)

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękujemy za wszystkie Wasze opinie, wątek zamykam i archiwizuję :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.