Opinie Księżycowy chaos oraz aktualizacja Pełni Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 5 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Dzisiaj rano skończyłam event :) powodzenia Tym co jeszcze walczą :)

gadek, kropelka04 oraz luk88874 lubią to.
  2. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

Właśnie ukończyłam, mam 1 robala na plusie.

agi31 lubi to.
  3. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

u mnie do końca zostało jeszcze 11 robali
    kolejny raz nic nie wyleciało z koralogrzyba :oops:
    na koncie równe 0 florków więc nawet 1 larwy nie kupię

leloszek373 i kropelka04 lubią to.
  4. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Uff, skończyłam, 4 robale na plusie:)

kropelka04 lubi to.
  5. kropelka04

kropelka04 Generał forum

jeszcze tylko 10 ;)
    event skonczony w weekend, robale dalej wylaza, az zal, ze nie mozna sie nimi podzielic z potrzebujacymi:oops:

leloszek373, ross2 oraz pretorianka lubią to.
  6. agi31

dziękuję pięknie :)
    pojawiło się światełko w tunelu :) jeszcze 7 larw musi się pojawić
    za godzinę i 15 minut zbieram paproć, a może Sąsiedzi jeszcze coś podrzucą ;):p

7. kropelka04

kropelka04 Generał forum

nie ma sprawy ;) sprawdz, prosze dobrze, czy jeszcze jakas larwa do ciebie nie dopelzla:p

8. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

skończonexD,robali zero,roślinek zostało 111,myślałam że nie skończę,bo czasu za bardzo nie było(opieka nad wnukami:)),ale się udało:D:D:Dpowodzenia dla walczących dalej,gratulację dla tych co skończyli......:):):)Miłego słonecznego dnia.....

9. agi31

dziękuję serdecznie wszystkim , dzięki Wam mój event również, właśnie w tej chwili, przeszedł do historii:inlove:

10. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam , nareszcie koniec,dawno tak się nie męczyłam jak z tym ewentem ,powodzenia jeszcze walczącym

11. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Kolega farmer napisał, że ma 4 poziom w alchemiku, a misji " W poszukiwaniu asystenta" dalej nie ma, to poradziłam, co jeszcze trzeba zrobić, aby stała się widoczna. :) Bazowałam na własnych , niedawnych doświadczeniach. Kłaniam się i dalej zbieram robale, choć event skończony :)

Nutka lubi to.
  12. Karen139

Karen139 Baron forum

Ewent się zrobił.............jak to wyszło nie wiem8).............ale skoro robale wyleciały, to i badyla dosiałam i zamiast po łebkach zrobił sie w 100%;).

Dzięń dobry.

13. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

no i pięknie
    przyznam się, że jakoś specjalnie to nie skupiałam się nad tym eventem, prawie sam się zrobił ;)
    prawie, bo do końca brakuje 4 robali xD

14. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

fajnie, mi zabraklo eventowki . ech trudno. sialam , by uzbierac na pnacze , a i to mi sie nie udalo . duzo tego :D przy nastepnej pelni napewno ukoncze w 1 dzien. najwazniejsze ze jest zagroda i drzewka oraz troche SN wpadlo.

mam pytanie, czy jak zostawie teraz zagrode swietlikow to przy kolejnej Pelni bede je miala do zbioru ?

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zostanę z diamentowym drugim ale płakać nie będę nad skarpetą przecież xD Na lenia robione,to leniem zostanę :p
    (i proszę nic nie słać przypadkiem-22 szt.robactwa brak,to już po ptakach jest ;) )

16. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

to sorki, ale wcześniejszych postów nie czytałam, ja miałem taki problem z przepisem do spa i wbijałam właśnie ulepszenie do 4 poziomu by pojawił się w spółdzielni. W temacie event zakończony robali na plusie 12.

17. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

No kurczak u mnie 130 na plusie siedzi, sie namnożyło robactwa, żeby to się wysłać dało :(
    Coś się zaradziło :p Goooosiaaaaaaaa daleko jeszcze ? xD

Ostatnie edytowanie: 10 kwietnia 2017
  18. kasia750

kasia750 Hrabia forum

ubaw za darmola:D 6 robaków do końca brakxDxDxDxD ,cóz poprostu nie skończe:cry:nie bede

pretorianka i agni33 lubią to.
  19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No się nie wygłupiaj dziewczyno-szkoda florków-ale dzięki bardzo

20. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

szkoda to jest jak teściowa do studni wpadnie:p
    a dwa, że darmowe, bo z drzewek:p
    na cel słuszny wydane, dostałaś pakiet robali na zajączka xD:cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.