Opinie Księżycowy chaos oraz aktualizacja Pełni Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 5 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Azile

Azile Komandor forum

Doberek u mnie evencik pomalutku, roślinki eventowe już dawno wysiane, drzewko i zagroda zdobyte, teraz zbieram już tylko wypadajki na resztę misji, ile zrobię tyle będzie ok, powodzenia wszystkim:*

visa77, gretag, Nutka i dalsza osoba lubią to.
  2. 11eveline

11eveline Książę forum

Zrobiłam wszystkie srebrne, ostatnie w całości, a teraz robię czwarte zadanie dla SP. Wszystkiego z pewnością nie zrobię, brakuje jeszcze 167 wypadajek. Mroczne misje, które były do tej pory mam zrobione. Tak więc w spóldzielni zostanie mi tylko jedna - stwór z bagien.

gretag i kropelka04 lubią to.
  3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    Nie chciałam robić całego ewentu , podstawę zrobiłam , ale robale się zbierają , więc trochę dosieję zielska i coś tam jeszcze zrobię .
    Skończyłam " Klątwę mumii " , teraz kończę " Magiczne zwierciadło " , a przy okazji świetliki się mnożą , dzięki pomocy dobrych duszek , które mnie w kadzidełko zaopatrzyły , za co chcę gorąco podziękować . miłej , spokojnej soboty kochani życzę i niech robale Was zasypią w mrocznej strefie( jak to brzmi nieładnie )

Ostatnie edytowanie: 8 kwietnia 2017
  4. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam mrocznie ;) i spokojnie
    roslinki na ewent mam nasiane z nieduzym naddatkiem, robali brak 100. ale to co chcialam juz "zgarnelam". teraz sieje pozostale mrocznosci a robale same wylaza:music: i tak beda wylazic do konca trwania eventu;)
    upiorne swietliki i nowy potworek sie hoduja, jablka, kule i wierzby dojrzewaja - i tak bedzie jeszcze przez 50 godzin:p
    farma i baham zyja wlasnym, rowniez spokojnym zyciem:)
    zycze wszystkim farmerom mocno zarobaczonej pelniowej polanki:p i udanego weekendu:)

5. boza62

boza62 Czeladnik forum

mam bardzo mało wypadajek,nie wiem czy skończe event:inlove:

gretag i xBabciaEwa lubią to.
  6. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Aby mieć nowe drzewko i zagrodę wystarczy wysiać 1375 sztuk rośliny eventowej i mieć 125 robali. Zrobisz wtedy wszystkie srebrne zadania a następnie wszystkie kampanie w zadaniu 5:) Tyle mogę poradzić:) Sama taką poradę tu otrzymałam:)

7. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;) z robalami całkiem spoko, ale eventówki mi zabrakło, musze dosiać ;)
    ma się ku końcowi ;)

8. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Takiej "obfitości" wypadajek jeszcze nie nie miałem. DWA robale za całą polanę całą polanę czubajki świetlistej.

gretag lubi to.
  9. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Dzieńdoberek pracusiom.
    Jakoś marnie mi idzie to sianie. Mam pytanie czy na tę eventową roślinkę to upiorny bukiecik nie działa?
    Przecież to też jest upiorek.

10. xBabciaEwa

Nie działa ,bo to specjalna roślinka jest .

gretag, kropelka04 oraz oset53 lubią to.
  11. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Dzięki, ale mnie zasmuciłaś :cry::p

agni33 i kropelka04 lubią to.
  12. xBabciaEwa

Przykro mi , ale co zrobić , trzeba siać dalej bez wspomagacza .

13. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Plan zrealizowany bo dwie jamy i 3 drzewka stoją w strefie pełni. Eventówki brakuje mi jeszcze tylko 965 sztuk a robaków 134 sztuki. Powoli skończę dzisiaj siać eventową i postawię jeszcze 2 lub 3 drzewa zeby było na pasze dla tych dziwolągów :)

14. ruda120

ruda120 Ekspert forum

drzewko zdobyte, zagroda tez :) co z reszta zobaczymy. Gdzie można wyprodukować ten eliksir - kadzidło -
    aby świetlików było więcej ?

gretag i xBabciaEwa lubią to.
  15. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Witam. Eventówka już dawno skończona zaraz odpalę ponownie pnącze i bukiecik ,świetliki wystawie jutro z kadzidełkiem. Jożin z bażin :) robi się pomału.Wszystkie stare misje mam ukończone zaczynam roślinkować się do tej nowej;) Ps.Robali brakuje mi 100 do skończenia całego eventu.

.elom. i Nutka lubią to.
  16. xBabciaEwa

w Alchemiku na 4 poziomie .

17. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Wreszcie :p

Teraz można leniuchować xD

18. xBabciaEwa

Gratuluję Olga - brawo Ty .
    Ja też jestem zadowolona , bo podczas tej edycji pełni trzy misje mroczne skończę , a co się nasieję to szok .
    A ewent robi się przy okazji tym razem .

19. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Badyla mam już wystarczającą ilość. Brakuje mi jeszcze 144 robale coś słabo lecą,ale mam nadzieję,że do końca eventu wypadną :p

gretag, draculik34 oraz kropelka04 lubią to.
  20. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Nikt tu o tym raczej nie pisał a zauważyłam,że jama błotnego potwora jest do zdobycia też w misji Stwór z bagien:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.