Opinie Księżycowy chaos oraz aktualizacja Pełni Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 5 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

jeeee mam drzewko fosforyzujące. ładne jest nawet

asia1106 i gretag lubią to.
  2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

asienka26
    empatyczna
    niki1990
    Anhedrea

Wasze posty usunęłam jako off-top.
    asienka26 pytanie powinnaś zadać w miejscu do tego przeznaczonym czyli w dziale Pomoc

3. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Superaśnie mi idzie:p ,drzewko i błotniak z misji mam od rana,teraz zakupiłam po jednym w sklepie i sieję jeszcze roślinki na jedno drzewko,oprócz tego kończę wreszcie misję drakuli ,zostanie mi tylko błotnista i część świetlikowej ufffxD

kropelka04 i Bilonge lubią to.
  4. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Cześć,
    Mam pytanie, czy upiorny bukiet działa te to coś eventowego? bo widzę że u mnie nie działa :(

kropelka04 lubi to.
  5. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Robię ten event i tak się zastanawiam,czy do czego to drzewo i robal-oprócz jednej misji-potrzebne będą.Miejsca w pełni mało,jak się zagrodami i drzewami obstawi,to gdzie siać?Nie żebym tak bardzo tam siała-misje wiszą,co wartościowe było,to wzięłam,reszta niech sobie wisi,pkt karnych nie ma.:p Mam na razie 1 całe,2 srebrne,3 srebrne i złote i 1 drzewo.

6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

czy ja wiem czy szybko, resztę zrobiłam tylko srebro. A teraz na spokojnie wracam do tych które są dla mnie bardziej opłacalne ;)

pierwszy stworek zebrany :) za godzinkę będzie drugi.

kropelka04, Nutka oraz gosiagosia60 lubią to.
  7. jakleci.wiola26

jakleci.wiola26 Wyjątkowy talent

Drzewko i zagroda zdobyte, czyli plan minimum wykonany:D Reszta będzie jak będzie, bez spiny:p W międzyczasie podganiam misje;)

8. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Doliczyłam się chyba robali, o ile się nie machałam, to brakuje mi 62 do końca, eventówki nie wiem:p
    są widoki na rychły koniec ;)

9. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Mnie eventówki brakuje jeszcze 900 szt i 72 szt robali 8)Widzę już światełko na końcu xD

10. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

a zauwazyliscie ze strasznie niepozornie milutkie sa te przerazajace winorośle, jak schowane w srodku to usmiechniete, zbierając za prawej w dol po ukosie nie widać ich przebieglosci, ale wystarczy pozbierać od dolu w gore, i te co sa pierwsze nagle pokazuja zębasy wraaaaaaauuuuuuu :D efekt dotyczy małych pol 1x1 nei wiem jak to się ma na 2x2 :D

mam już 820 tych eventowek ale zaraz obsieje cale pole 1x1 bez 4ech drzewek wierzb osmiorniczych :D tj 198 i zbiore z cmj :D

edit a i oddalem obecnie tylko do 1 srebrnej i drugiej srebrnej, jutro posieje trochę czubajek 8io godzinnych, jeszcze kilka bukiecików zostało to szybko urosna :D robali trzeba nazbierać :D

11. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Widzę już światełko na końcu tunelu;)xD Mnie jeszcze trochę brakuje,ale czy będę wykonywać całość eventu jeszcze nie wiem. Zależne to jest od robalixD

12. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Wszystkie srebrne zrobione i całe 5, teraz zbieram robale, bo roslin mam już komplet. xD
    Sieję sobie na przemian krwawą paproc i koralogrzyba do misji.... jeszcze bardzo dużo mi brakuje tych roślin, ale mam nadzieję, ze do końca pełni sie wyrobię, a jak nie to na następną pełnię.;):p
    Na razie postawiłam tylko 1 drzewko podlewane zoskami, potwór siedzi w pasku, bo głodnego wstyd trzymać na polu ;):pxD.
    Z misją się nie spieszę, zresztą brakuje mi świetlików, siedzą w pasku na razie, bo chcę na maksa wykorzystać wszystkie pola.
    Z tych krótkich słabo te robale wylatują.... na noc 8 godz, to trochę przybędzie.xD

kropelka04, gadek oraz draculik34 lubią to.
  13. -_Magda8_-

-_Magda8_- Czeladnik forum

czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego nie mam na stanie owocu fozsoryzującego drzewa choć już ładnych kilka razy je zebrałam i to pozoskowane do 6szt zbioru na raz?????

14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

poszukaj w stodole w pozycji "przedmioty pełni księżyca " powinny tam być .

15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

2499 roslinki i 165 wypadajek :)

16. Martusia2009

Martusia2009 Okazjonalny autor

zrobione srebrne i całe 5 a reszta jakoś nie bardzo mi pasuje :p porobię lepiej zadania w spółdzielni,jeszcze kilka ich zostało:cry:

cyfrzak lubi to.
  17. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Te upiorne bukiety straciły swą moc??? Zjadam je przed siewem a one jakoś nie działają 8)

kropelka04 lubi to.
  18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

bo na roslinki specjalne nie dzialaja

Anuszki lubi to.
  19. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Upiorny bukiet na roślinki specjalne, w strefie pełni nie działa ;)

Anuszki i kropelka04 lubią to.
  20. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

xDxDxDxD aha dziękuję, a ja je "wcinam" jak szalona xDxDxD

Nutka i kropelka04 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.