Opinie Księżycowy chaos oraz aktualizacja Pełni Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 5 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

czesc

event robie powoli. w ostatniej Pelni zdobylam swoje cele , zdobylam 2 przepisy.
    o wow, szkoda ,ze teraz nie moge z nich korzystac w 100% , bo ,,cos,, musi nie dzialac ;)
    aj , niewazne.
    teraz mam juz te upiorne swietliki i git. kadzidlo zjesc przed wystawieniem zagrody ? po ?

a robale leca tak sobie

seler70, duringd oraz AnnDżelina lubią to.
  2. -tunga-

-tunga- Aktywny autor

Kadzidło zjeść przed zbiorem świetlików, wtedy zbierając regularnie, o czasie, wystarczy na 3 zbiory.

.Basia410., seler70 oraz agni33 lubią to.
  3. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

a no tak :D dzieki :)

seler70 lubi to.
  4. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Witam. Kadzidło zjedz przed zbiorem! Wówczas masz 2 świetliki.
    A u mnie już rośnie fosforyzujące drzewo. Podlane nawozami, za 3,51 h będzie zbiór. Może do tego czasu uda się zdobyć błotnego potwora!

5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Po nocy z mrocznego kwiatu wypadły 23 robale. Teraz ostatni raz posiałam winorośl.
    Brak mi upiornych świetlików a w alchemiku jeszcze trochę brakuje do 4 poziomu :(
    Przydałoby się choć jedno kadzidło ze srebrnym płomieniem, niestety na 13 targu szaro

gretag, seler70 oraz jagódka133 lubią to.
  6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Fosforyzujące drzewo już jest, a do zagrody brak 24 robale. No to czekamy :music: jeszcze 1h25min do zbioru eventówki.

7. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

u mnie sporo, wczoraj kupilam 4. i nie najtaniej .teraz sa za 115 k najtansze.
    nie pamietam jak sie sprawdza nr targu ;)

1,5 h do zbioru winorosli. misje eventowa dopiero zaczelam robic 8) oddalam na pierwsze zadanie

Anhedrea i seler70 lubią to.
  8. seler70

seler70 Chodząca legenda forum

Ja zrobiłam wszystkie pierwsze zadania, a teraz czekam na eventówkę żeby zrobić ostatnie zadanie i zdobyć drzewo i zagrodę.:)Resztę zrobię jak się uda :p. Miłego dnia:D

9. Karen139

Karen139 Baron forum

Nie tyram na polu pełni................ewent na nygusa robię8)
    Nigdy nie pałałam milością do mroczności na polu-.- i to się nie zmieniło.
    Pewnikiem ten ewent , jak żaden inny zrobię po łebkach i tyle. Badyl na polu się panoszy.............robale wyłażą z pól:wuerg:
    Dzień dobry Wszystkim.

gretag, Nutka oraz SperanzaE lubią to.
  10. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Mi od wczoraj - w sumie z trzech zbiorów (licząc te "zwykłe", które zostawiłam podczas poprzedniej PK) - wypadło 29 robali.
    Dopiero teraz zaczynam wszystko wpłacać. Idzie mi to żółwim tempem. Roślinki do pierwszej wpłaty jeszcze nie mam, dopiero za 1,5 godziny ją zbiorę.

gretag lubi to.
  11. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

drzewo i zagrodę można kupić także w mrocznym sklepie(ja tak zrobiłam),event robię na luzie.....mam zrobione wszystkie srebne zadania,w 5 jeszcze ostatnie,pomału się zrobi,o ile czas pozwoli.....

gretag lubi to.
  12. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Stawiam zaraz po zbiorze winorośli moich 7 upiornych kryjówek i produkcja rusza.
    Dziękuję za odzew kadzidłowy :)

gretag lubi to.
  13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Nie ma to jak naopowiadać dzień wcześniej o kadzidełkach, a jak przyszło do zbioru świetlików to zostało na półce w spiżarni. :eek:
    6 świetlików do tyłu, a w starej misji z nimi dopiero srebrne zrobione i wygląda, że dalej poczekają, bo potwór się pojawił8)
    Drzewka fosforyzujące mam 2 - jedno z misji i jedno udało się kupić u Jacka. Do potwora jeszcze brakuje 21 robali.

14. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

ja drzewka mam też już dwa do potworka ze sklepu brakuje jeszcze 2 świetliki a do potwora z misji jeszcze 10 robali tak więc dziś je zdobędę niestety na karme muszą poczekać bo drzewka dopiero co zdobyłam więc tak szybko papu nie ukręcę

co do reszty zadań z misji czas pokarze na razie tare misje nadrabiam bo jest ich sporo

gosiunia007, agni33 oraz xBabciaEwa lubią to.
  15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

jeśli masz to podlej drzewka " zośką '" i" super zośką ' , będziesz miała 6 owoców z drzewka , ja tak robię .

16. ariadna12

ariadna12 Aktywny autor

mam pytanie czy działają wam upiorny bukiet i bonus z pnącza bo mi roślinka eventowa rośnie z wodą 3,12min

17. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak to zwykle bywa, szewc bez butów chodzi ;)
    mnie dla odmiany do potworka brakuje zielska, które sobie rośnie i jak urosnie, to potworek będzie w pasku, jak mu zrobie żarcie to wystawie ;)
    robale pełzną, powolutku ale tragedyji nie ma:p

18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

nie ponieważ to roślinka specjalna i bukiet na nia nie działa

108 robali na stanie, 2132 roslinki, jak wszystko zbiore to oddam hurtem
    kadzidła porobiłam sobie, zjem chyba wczesniej zeby potem nie zapomniec

gretag lubi to.
  19. ariadna12

ariadna12 Aktywny autor

Dzieki chmurcia91 też już doczytałam i szkoda mi bukietu

20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Zdobyłam drugie drzewko , teraz szybciej owoce będą - karma już dla potworka jest , tylko 28 robali i zagroda też będzie .
    Z krwawej paproci wypada 8 robaczków .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.