Opinie Księżycowy chaos oraz aktualizacja Pełni Księżyca

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 5 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

bo na rośliny eventowe bukiet nie działa

Bilonge, agucha31 oraz Urszula26 lubią to.
  2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Informacja w poradniku eventowym

agucha31 i Urszula26 lubią to.
  3. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Oj tam, oj tam..nawet bez bukietu mozna spokojnie do przodu isc z eventem. :D

Troche wiecej pracy dla tych co chca misje tez zaliczyc za jednym razem, do poniedzialku wszystko do zrobienia :)

agucha31 i godia17 lubią to.
  4. Urszula26

Urszula26 Czeladnik forum

Ok bardzo dziękuje za odpowiedź, nie doczytałam w poradniku

agucha31 lubi to.
  5. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Bo wcześniej takiej informacji w nim nie było, a w temacie niedługo ostatni zbiór ale na chwile obecną tylko 36 wypadajek Oj niewiele , niewiele :(

Urszula26 lubi to.
  6. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Zarówno gałąź jak i bukiet zostały wyłączone. Trzeba inaczej kombinować. Zostaje woda, qpa, SN. Do wyboru, albo wszystko razem.

7. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Melduję, że mam 103 robale czyli prawie 1/3, spoko wylezie reszta, nadal sieję to czerwone 2 godzinne wyjsciowo, leci z tego 8-10 ze zbioru, nieźle ;)
    na noc pójdzie czubajka, a jutro będę się bawic w eventówkę:)

8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Przypominam, że do rozmów o cenach na targu mamy osobny wątek -> Targ - analizy i dyskusje.
    Tutaj posty o cenach na targu usunęłam jako nic nie wnoszące do tematu.

-Gargamel- - Twój post usunęłam, ponieważ nie był w temacie eventu.

9. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Raczej nie zrobię wszystkich zadań,tym razem z czasem u mnie za krótko. Mówi się trudno i orze się dalej....

10. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Bry
    Strasznie lecą te robale, nawet z długo rosnących.
    U Was też tak kiepsko?

xBabciaEwa lubi to.
  11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    Zrobiłam wszystkie srebrne zadania i stanęłam na złotym w 5 , bo robali zabrakło . muszę dosiać 25 winorośli , uzbierać
    36 robali i ewent zakończę . Zacznę siać mroczne do nie skończonych misji .

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Hej Wam. Event zaczęłam punktualnie, robakami mi ładnie sypie. z eventówki wczoraj koło 13 mi leciało. dzisiaj rano z mrocznego kwiatu 24 sztuki.
    wczoraj tez zjadlam bukiet i coś mi nie grało ze ta eventowka tak dlugo rosnie, no ale juz wszystko jasne :)
    trudno, nic się nie stało. wypadajek mam 98 a roslinki 1452 + to co rozsiane :)
    nigdzie mi się nie spieszy bo idzie mi całkiem dobrze. zapomniałam świetliki wystawić....:p

13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

o_Odobra jesteś :) ja właśnie zaczynam siać eventówkę xDna niecałej polanie tyż dobra jestem nie :D
    misja świetlik ma priorytet 6 zagród stoi :)

Dziękuję Ślicznie darczyńcom za kadzidełko na śpiąco podpalałam
    101 robali mam - fajna liczba :p

14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Czy ja wiem , żaden wyczyn . Jak mi winorośl dojrzeje to świetliki wystawie , bo w pasku są i też zacznę je mnożyć , 80 mi brakuje , żeby misję skończyć .

15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

witam Piątkowo :) ja zaczęłam z opóźnieniem. Podczas ostatniej pełni zaczęłam zbiór i sianie na ostatnią minutę przed 14:00 i nie zdążyłam. Część pól pustych część w pomidorach a część w 8h xD także ten tego. Nauczka na następny raz. robali na dzień dobry było 8.

Korzystałam wczoraj z telefonu i cięła się gra niemiłosiernie. Pomyliłam się i wywaliłam 160 SN na eventówkę która miała rosnąć jeszcze całe 24min -.- także super się zaczęło.
    Za wasz radą nie robię wszystkiego zrobię tylko 5 całą i tam gdzie jest SN(muszę odrobić :D) i SP.
    Robali poszło do misji: 88szt więc stoję na złotym zadaniu w piątce (reszta na razie zrobiona tylko po srebrnych łebkach). U mnie robale sypie lepiej z eventówki niż z 6h rośliny.

Nutka i gadek lubią to.
  16. AnnDżelina

kogoś pogrzało z ilościami i świetlików wtedy a teraz i z potworem z bagien

Dlaczego świetliki są takie i takie i jedzą to samo - i żarcie rośnie nam na farmie normalnie
    a dla stwora nie dość że owoce z drzewa z pełni to te same owoce idą do misji w kg - czy ktoś się tam ocknie
    czy to już takie fiku miku i połączenie fantasy - ramy i farmy-ramy :p
    to co idzie na żarcie chcą też i do misji
    to co jedne lepsze zwierzęta drugie gorsze ?

na co mi ten stwór jak zeżre to co trzeba oddać to bez sensu jest i jeszcze jego samego tam potrzeba w ilości fantazyjnej
    a pomijając event na farmie to
    pełnia trwa dobę zwykle

ponad 100 jednych i drugich i ponad 200 owoców zważywszy że jedno żre drugie to misja jak dla mnie nie do robienia- bez sensu

kompletnie nie przemyślana
    twórca się rozwija :p- fantasy dobili teraz nam tu wchodzą

nie marudzę a stwierdzam fakt :p może by tam ktoś z naszych ładnie to ułożył i przekazał reklamację z tym żarciem dla stwora -.-

albo sklep Jacka oddaj 50 świetlików na potwora z bagien - padłam xD

17. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Nie wiem co zasiane miałam,ale chyba coś na 6 h, oprócz tego 6 drzewek mrocznej jabłoni, 4 drzewka wierzbowe oraz 8 upiornych świetlików i wypadło 15 robali:). Teraz poszła dalej na pola roślinka eventowa,lecz nie na całość. Mam jeszcze 2 inne gatunki roślin.

gretag i Nutka lubią to.
  18. niki1990

niki1990 Komandor forum

W sumie dobrze że pada. Robale łatwiej wylezą. Jak robicie? Bo ja najpierw wszystkie pierwsze zadania, a następnie całe 5. Jak skończę piąte to resztę na luziku

gretag, jagódka133 oraz carlain21 lubią to.
  19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Kolejna pełnia trwająca tydzień.
    Kolejna misja, kolejne drzewko, kolejna zagroda.
    I tak już będzie co miesiąc ?
    To może by tak dodać mroczne TS-y ?

Ech...
    Straciła pełnia swój specyficzny urok.

Edit:

Oczywiście chodziło o tydzień trwania, a nie jak napisałem wcześniej - miesiąc.

Ostatnie edytowanie: 7 kwietnia 2017
  20. AnnDżelina

jeszcze jedno na drugim ulepszenia by się stawiało i na tym samym miejscu siało
    drzewek dochodzi wiec trza posadzić - np naokoło drzewka zagród jak najwięcej i do tego tysiące mrocznych roślin siać xD
    gdzie pytam?
    noż miejsca tam tyle że nie wiem co robić z wrażenia :D

masz rację z urokiem pełni którą lubiliśmy możemy się pożegnać
    różnica będzie i jest już taka że mamy tyrać na malutkim kawałku w kółko w dodatku po ciemku xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.