księżycowa larwa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika boza62, 8 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. boza62

boza62 Czeladnik forum

Witam,zakupiłam księżycową larwę do specjalnego nowego zadania i nie mogę jej posadzić. Znalazłam ją w stodole w kategorii inne lecz nie mam jej w upiornych roślinach,które można sadzić. Jak ją zdobyć do tego zadania?

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Księżycowa larwa to wypadajka jej się nie sadzi. Ruszył nowy ewent do którego można ją dostarczyć do zadań. Potrzeba jej 200 sztuk :)

3. boza62

boza62 Czeladnik forum

nie bardzo rozumiem skąd ją mam wziąć ?

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Dziękuje graczowi za prawidłową odpowiedź.

Tak jak już zostało napisane dzisiaj o 14 rozpoczął się nowy event Uśmiech szczęścia. Księżycowa larwa jest, to wypadajka wypadająca podczas zbiorów mrocznych roślinek. Jest ona potrzebna do wykonywania zadań z eventu. Zapraszam Cię do poradnika dostępnego >>TUTAJ<<, gdzie znajdziesz wszystkie informacje na temat eventu.
    Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

5. boza62

boza62 Czeladnik forum

Dziękuję za odpowiedź,już wszystko wiem

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc. Powodzenia w evencie.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.