Opinie Książki Eleonory II

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 27 maja 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witajcie Farmerzy,

Znasz bibliotekę Eleonory? To idealne miejsce dla moli książkowych i bibliofilów, ale panuje tam permanentny bałagan. Czy stać cię na to aby zaprowadzić porządek w bibliotece?​

Czwartek, 28.05.2026, godz. 14:00

Środa, 03.06.2026, godz. 22:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

hiacynta lubi to.
  2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ten trzeci item to raczej 4-polowy.

Aisha1969, Marzenakruczek oraz hiacynta lubią to.
  3. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Oczywiście że tak :)

4. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Robię event, Kolekcjonuję parówki a poza tym zasadniczo robię eventy bo inaczej musiałabym z gry zrezygnować z nudów

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ja mam hamaczek, jak dobrze :D

Podam ilości:

do pnącza :
    35 x 605 = 21175 - zielsko
    35 x 38 = 1330

Na całość:

60 x 605 = 36300
    60 x 38 = 2280

Ostatnio mam wstręt do gry i Forum, może jak naładuję baterie to coś się zmieni ale wątpię 8).

6. kudlaty147

kudlaty147 Chodząca legenda forum

7. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Chyba itemy lepiej się będą sprawować na polu, zamiast na pnączu.

8. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Nie wiem, posieje krokusa na wypadalce i jutro zdecyduje.

9. SiljeArgrimsdotter

SiljeArgrimsdotter Wyjątkowy talent

Mam czas do jutra na zastanowienie się

10. mania4691

mania4691 Ekspert forum

Ten event omijam szerokim łukiem.

11. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Też nie wiem, czy będę robić. Ale jak zacznę, to pewnie będę chciała skończyć :)

12. twardy81

twardy81 Komisarz forum

Robię jak każdy, itemy w miarę i można wykupić drugie egzemplarze, ale gram tylko na głównej

13. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Planuję robić, jak będzie zobaczę

14. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

15. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Dzięki Ewa za wyliczenia.Ja odpoczywam od Farmy.Dość już tej gonitwy nie wiadomo za czym.To zdobywanie pikseli i pięcie się w górę, zaczyna niektórym odbierać zdrowy rozsądek.Nie wiem może na poz .300 skończy się gra i Ci co zdobędą ten poziom będą zwycięzcami Farmeramy.Ja wysiadam z tej gonitwy. Zresztą w tej grze trudno o zasady fair play.Teraz Tylko Franek i prezenty dla sąsiadów.Powodzenia w zmaganiach eventowych.:)

16. joycy74

joycy74 Ambasador forum

też ostatnio straciłam zapał do gry, może rzeczywiście trzeba odpocząć.

17. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Mi się zdarzyło niedawno cały weekend nie wejść w ogóle na farmę. Nawet nie chce mi się wykupować czerwonego koszyka, a myślałam kiedyś, że jestem uzależniona od farmy, a jednak nie xD.
    Jak wspomniałam wcześniej itemy wydają się dosyć ekonomiczne, więc znowu mam zamiar zrobić na szybko w jakiś dzień/dwa, coby itemów nie ściągać z pól. W sposób jaki ostatnio gram uciekają mi wszystkie zapasy SN, rzeczy z cz. koszyka itp, bo tylko przyspieszam, wydaję (sezon), a nic nie chomikuję. Jak wszystkiego zabraknie to może będzie znak, że pora skończyć z farmą.

18. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

też jakieś zniechęcenie mnie dopadło 8),na wypadalce posieję,zobaczymy jutro-.-

hiacynta, bogusiania oraz Aisha1969 lubią to.
  19. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wyjątkowy talent

Brak % do ozdobnych+masa badyla+słabe nagrody=hamaczek

20. szary_ludzik

szary_ludzik Hrabia forum

Kochani !
    Majówka się skończyła !
    Dwutygodniowe mroko - drzemko - urlopiki odeszły w zapomnienie, a Wy od razu/znowu na hamaczek?
    Może warto wskoczyć na chwilkę w gumiaki?!
    Albo chociaż do biblioteki zajrzeć, aby na ten hamaczek jakąś lekturę wypożyczyć, a nie spać kolejny tydzień.
    Od jutra Targi Książki !
    Ktoś musi pomóc te tomy posegregować, bo stoisk i autorów całe mnóstwo będzie.
    Dla niektórych to jeden dzień roboty, a przydałyby się jakieś podpowiedzi dla młodych pomocników Bibliotekarzy...
    Postaram się coś porobić, ale jak będzie nie wiadomo, takie ładne słoneczko...