krysztalowe wodospady II ostatnia czesc

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzakk, 26 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

witam, czy aby zrobić 6ta czesc misji kryształowe wodospady musze kupic 20 fabryk bikini i 20 zagrod dla tukanów,

misja wymaga dostarczenia 20 tukanów i 20 bikini w 18 godzin

20 fabryk bikini to mega dużo narzedzi, nie ma jakiegoś innego sposobu

a może jest jakiś dopalacz co daje więcej produktów z fabryki bikini :D

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

"Dopalacza" dającego więcej produktów nie ma, jedynie z różowego ulepszenia są 2 produkty. Jeśli użyjesz super paszy to wystarczy np...10 fabryk i 5 czy 6 zagród dla tukanów, nie obliczałam dokładnie. Ważne jest żeby włączyć misję tuż przed zebraniem pierwszej części produktów i zwierząt, tak żeby drugi raz zebrać pozostałą część i zmieścić się w czasie. Musiałbyś konkretnie powiedzieć ile masz fabryk/zagród czy masz jakieś kolorowe ulepszenia, czy będziesz korzystał z jakiegoś bonusu skracającego czas dojrzewania i wtedy obliczyć czy wyrobisz się w czasie tych 18h.
    Nie brałam też pod uwagę żadnego bonusu z koła, ale może też zdarzyć się tak, że akurat wylosujesz +100 czy 200 % do Stodoły a wtedy to już w ogóle trzeba by liczyć inaczej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

oki, czyli trzeba kombinować ze skracaniem czasu dopalaczami, zresztą dopiero jestem przy 3/6 i jeszcze nie wszystko wymagane do 3 4 i 5 jest odblokowane, to może się uda dozbierać wymagane narzędzia

co do ilości fabryk bikini czy tukanów to obecnie 0 :D tukanów nawet jeszcze nie odblokowałem :D oki to już wiem co będę szukac na GT :)

dzięki, pytan więcej nie ma :D

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.