Kryształowe...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika eliza9070, 5 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Jeśli dubluję, to przepraszam, ale nie zauważyłem nigdzie pytania:
    dlaczego nie można na kryształowych wodospadach w młynie, przechodząc do młyna farmowego - kupić wody do SP? Jest przekierowanie, ale nie ma nic do kupienia.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdziłam przed chwilą i mam możliwość zakupu wody z poziomu Kryształowych wodospadów, ale po kliknięciu w zbiornik. Klikając w młynie faktycznie nie ma możliwości zakupu. Wyślę zapytanie czy jest to jakiś chwilowy problem czy tak powinno być, proszę o cierpliwość.

3. eliza9070

Tak. Dwa komputery. Pięć różnych przeglądarek (fakt - nie żartuję). Mam tak od początku kryształowych. Na baha jest o.k.

Czyli PT?

4. SMOD_Atena

Nie, pisanie do PT raczej niczego nie zmieni, wysłałam zapytanie. Jeśli otrzymam odpowiedź to się nią podzielę.

5. eliza9070

Dziękuję.

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Problem został zgłoszony.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. eliza9070

Nie, dziękuję. Dodam tylko, że sprawdziłem po sąsiadach i niektórzy też nie mogą w ten sposób kupić wody.
    Zamykamy i czekamy na wyjaśnienia.
    Dobrego dnia!

8. SMOD_Atena

Również miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.