Kryształowe wodospady

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Reaperarms, 26 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Reaperarms

Reaperarms Młodszy ekspert

Witam, mam pytanie odnośnie odblokowania pól Wodospadów.

Mam odblokowaną strefę I za odkrycie runy na drzewie mądrości.

Kolejną strefę mogę odblokować za złote banany/ misję w Spółdzielni lub za Farmarki.
    W FAQ jest napisane: Strefa nie jest powiązana ze sposobem odkrycia, zatem sami możemy dokonać wyboru, jednak aby odblokować wszystkie części, należy użyć każdego ze sposobów.

Czy to znaczy, że jeśli strefę I odblokowałam runą na Drzewie Mądrości to strefy II nie mogę tak odblokować i muszę użyć innego sposobu (misja lub farmarki)?

Pytanie kolejne - odblokowałam strefę I za gwiazdki, lecz misja w spółdzielni nadal jest. Główny cel tej misji - odblokowanie strefy I już mam. Mogę zrobić nadal tą misję dla nagród tak?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Aby odblokować wszystkie części Kryształowych wodospadów to trzeba użyć każdego z dostępnych sposobów jeden raz, czyli jak odblokowałaś część za złote banany w Świątyni małp (na drzewie mądrości raczej nie odblokujesz) to kolejną część odblokujesz wykonując misję w Spółdzielni, lub kupując za farmarki w SklepoRamie. Akurat zadania w misjach musisz wykonać kolejno wszystkie, bo części wodospadów są w ostatnich zadaniach w obydwu misjach:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Reaperarms

Reaperarms Młodszy ekspert

Pomyliłam się w takim razie - za runę odblokowałam las tropikalny, a pierwszą strefę za banany. Czyli teraz zostaje mi misja. Dzięki, nie mam więcej pytań :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.