krypta nietoperzy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 9 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Gdzie mogę kupić kryptę nietoperzy zółtą?
    bo nigdzie nie widzę?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Możesz ją zbudować w warsztacie w mieście.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. maria5510

ok
    zbudowałam i jak chcę sprzedać to nigdzie nie ma jej bo inne można sprzedać i kupić a jak jest z żółtymi?

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Piszesz o pociągu? Jesli tak, to spróbuj zalogować się ponownie do gry. Jeśli ulepszenie wybudowałaś, to będzie ono w inwentarzu z zagrodami czy ich ulepszeniami.

5. maria5510

tak chodzi o pociąg
    ale nie pamiętam czy można żółte albinosy kupić i sprzedać po wybudowaniu ,Nigdzie ich nie widzę ?

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Ale do pociągu nie oddajemy zwierząt, a zagrody, warsztaty i ich kolorowe ulepszenia.
    Natomiast białe nietoperze czyli albinosy, które są potrzebne do budowy żółtego ulepszenia krypty nietoperzy możesz zakupić lub sprzedać na targu, pod warunkiem, że masz dostęp krypty nietoperzy i ich hodowli.

7. maria5510

Mam dostęp ale nigdzie nie ma , nie wiem już o co chodzi a do pociągu wsadziłam i bym chciała sprzedać i stąd moje zapytanie
    Wszystkie inne nietoperze mam na rynku akurat nie mam żłotych w ofercie i w sprzedaży też ich nie ma

patrycja9922 lubi to.
  8. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Żółtej krypty nie można sprzedać, tylko oddać do pociągu.
    może wartość ładunku jest za mała?

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dziękuję, ale zaczęłaś pisać o żółtej krypcie nietoperzy i szczerze zaczęłam się gubić i nie wiem w czym jest problem.
    Kryptę możesz oddać do pociągu, nie możesz jej sprzedać.

Może napisz co chcesz zrobić i w czym tkwi problem.

10. maria5510

Tak ,o żółtą kryptę nietoperzy chodzi mi
    wybudowałam ją i wiem że do pociągu mogę ją wsadzić ale w tym problem że nie można na rynku jej sprzedać i kupić ,
    więc dlaczego inne nietoperze można wybudować i sprzedawać a tej żółtej akurat nie / bo nie widzę

11. patrycja9922

możesz sprzedać nietoperze albinosy do wybudowania żółtej krypty, a nie samą kryptę

12. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nigdy nie było możliwości sprzedaży zagród na targu. Na targu można kupić lub sprzedać zwierzęta, natomiast do pociągu oddajemy zagrody.

Czy teraz wszystko jest jasne?

patrycja9922, dzięki za pomoc.

13. patrycja9922

żółta krypta dla nietoperzy daje zwykłe nietoperki

14. maria5510

Juz załapałam
    Jezu jak to robi się wszystko automatycznie a potem nie wie co gdzie
    Dzięki bardzo

15. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Cieszę się, że wszystko się wyjaśniło. Pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.