krypta nietoperzy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jaga_213, 3 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaga_213

jaga_213 Forumowy żółtodziób

Witam, jakieś wieki temu zdobyłam kryptę nietoperzy w cudownym pnączu i nigdy jej na farmę nie wstawiłam i też nie sprawdzałam czy mam ją w zagrodach i teraz powróciłam do gry po jakiś dwóch latach i widzę że wygranej krypty u siebie nie posiadam :-( o co chodzi ?? :-(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj.
    Jeśli miałaś na swoim koncie kryptę nietoperzy i nie oddałaś jej w prezencie innemu Graczowi podczas eventu Gift&Trade, nie sprzedałaś jej też podczas tego eventu w balonie ani nie wysłałaś pociągiem podczas eventu "San Gigantica" to krypta powinna być w inwentarzu/ w zakładce z zagrodami. Z pozycji forum nie jestem w stanie sprawdzić co stało się z Twoją kryptą, taka możliwość jest w PT, więc zapraszam ze zgłoszeniem, tutaj poradnik : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. jaga_213

jaga_213 Forumowy żółtodziób

Ok bardzo dziękuję za odpowiedz :) myślę że krypta sie już nie odnajdzie choć ja osobiście jej nie podarowałam ani w eventach ani sąsiadom :-( Pozdrawiam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam i tutaj temat zamykam.
    I tak jak napisałam wyżej, aby dowiedzieć się co stało się z kryptą, napisz proszę do PT.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.