Krypta nietoperza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tekla69, 3 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tekla69

Tekla69 Naśladowca mistrzów

Witam,
    wylosowałam na kole kryptę nietoperza I żółtą. Nie mogę jej nigdzie postawić ani znaleźć zwykłej krypty. Zbieram plony podczas pełni księżyca, ale nie wiem czy na tamtą kryptę nietoperzy można postawić tą co mam żółtą. Pomóżcie, bo stoi bezużytecznie w skrzyni.
    Pozdrawiam Tekla60

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj Tekla69.

Zwykłą kryptę nietoperzy możesz kupić w sklepie Jacka za mroczne plony a ustawić ją możesz na łące głównej, dzikiej lub leśnej polanie. Na tę zwykłą kryptę możesz nałożyć żółte lub inne kolorowe ulepszenie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Tekla69

Tekla69 Naśladowca mistrzów

Bardzo dziękuję,
    miałam wątpliwości czy na "mroczną" kryptę można postawić żółtą. Zbieram teraz plony pełni księżyca.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, powodzenia życzę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.