Opinie Kryjówka rysia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 3 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Zabawę zaczynamy ,niech moc będzie z nami :D130 rybnych ciasteczek wypado na start ,pola obsiane i podlane ...teraz czekamy na zbiór :):inlove:

MargolciowyRaj i ross2 lubią to.
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

coś mi się wydaje że będzie ładnie leciało... mi teraz lecą 1-2 rybki z marchewki przy każdym zasiewie... a tak to jedno na kilka zasiewów leciało

olga33331, olgs3 oraz ross2 lubią to.
  3. Smyk55

Smyk55 Czeladnik forum

U mnie na początek 147 ciasteczek. :) Chyba nieźle. :p Zielsko rośnie. :)

ross2 lubi to.
  4. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

To evencik zleci raz dwa jak dobrze polecą

olga33331 i olgs3 lubią to.
  5. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Z koniczyny wypadło 199 rybnych ciasteczek. Dzisiaj nie wylosowałam nawet +1 :sleepy:

6. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

157 tych ciasteczek, oby nie zakręcili kurka ;)
    Powodzenia!

olgs3 i ross2 lubią to.
  7. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

wyzwania mówisz, posiej w takim razie na super polach rzezuche, i osiągnij w ciągu tygodnia 50 tysięcy sztuk :)

no każdy może mieć na sredniej farmie spoko, każdy ma swój styl gry, dla mnie ten event bardzo fajny, sa gwiazdki, farmarki i spoko pnącze :)

a co do eventu, to mam 119 wypadajek :D i roślinki dojrzewają za godzinke :) później posianie na 70 zwykłych polach 2x2 z super nawozem i woda :D, i będzie można przejść na male pola :D

co prawda cmj się skończy wtedy aktywność, ale mam 16 dzemikow z dyni także spoko :)

olgs3 i FarmerkaAnkaa lubią to.
  8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

50 tysi rzeżuchy na super polach...? A cóż to za wyzwanie, i dlaczego ma to trwać aż tydzień?! o_O

Event spoko o tyle, że łatwy do bólu...
    ... ale pewnie, jeden lubi ogórki, a drugi gospodarza córki.
    Ja wolę, jak jest trudno - a nagrody mnie w sumie nie interesują.
    Taki dziwak ze mnie.

Małe pola to tylko z chutneyem, dyniowy jest do niczego tak w ogóle.
    Nie masz chutneya?!
    Napisz do mnie, podeślę 8)

9. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

180 szt wypadajek

olgs3, 6elka4, ross2 i dalsza osoba lubią to.
  10. zzizzie

Czy ja dobrze widzę, że w tym evencie wypadajki są potrzebne tylko do produkcji paszy...?
    Hmm, jeśli tak, to dając rysiom wyłącznie super papu można przestać się interesować wypadajkami.
    No proszę, dla każdego coś miłego 8)xD

olga33331, tigre oraz olgs3 lubią to.
  11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak dobrze to chyba nie będzie, bo mnie się wydaje, że rysie super papu nie mogą :p

12. zzizzie

Mam świeżutką info od znajomej, która sobie kupiła koszyczek (nie wnikam, który).
    Postawiła cztery rysie, podlała super papu i rosną.
    Błąd u niej, czy nadinterpretacja FAQ ze strony Władzy...?
    Oto jest pytanie xD

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Event trwa prawie 1,5 h.Czy nadal nie oficjalnego stanowiska w tej sprawie?Bo to jednak robi dużą różnice.

Zzizzie,nie to że Ci nie ufam,po prostu chciałabym wiedzieć ( i zapewne nie tylko ja) oficjalnie.

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jaka nadinterpretacja i jakiej Władzy? Nie widzę tu takiej, ale mniejsza z tym. Przed eventem możemy opierać się na otrzymanych z Centrali informacjach i testowej wersji gry, ja przyznaję, że nie sprawdziłam u siebie, za wcześnie na to, ale jeśli jest tak jak mówi Twoja znajoma to rzeczywiście łatwizna dla niektórych :) Wyślę zapytanie jak to rzeczywiście jest obecnie.

6elka4 lubi to.
  15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Potwierdzam - rysie można karmić super paszą.

16. zzizzie

No jak to jaka nadinterpretacja i jakiej Władzy ;)

W FAQ nie ma ani słowa o tym, że rysiom nie można dać super paszy.
    Napisał o tym BA, opierając się na czymś.

W świetle posta foczuni powyżej wychodzi na to, że BA (Władza) oparł się na własnej nadinterpretacji FAQ.
    Bo jakoś mi się nie wydaje, że konto testowe działało na innych zasadach.
    Gdyby podawanie rysiom SP podczas eventu było zakazane, taka info znalazłaby się w FAQ.
    Napisana wprost.

17. Kathea

Kathea Baron forum

Hm, jeżeli można używać sp, to w takim razie chyba trzeba przemyśleć od nowa strategię wykonania eventu.

olgs3 i 6elka4 lubią to.
  18. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Noo,u mnie poszło się przytulać trochę sn,zupełnie niepotrzebnie.I mam nauczkę na przyszłość...

6elka4 i gosiagosia60 lubią to.
  19. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Zgadza się. Opierałem się na informacjach jakie miałem przed eventem i nigdzie nie było tam napisane że można karmić super paszą rysie podczas eventu. Przed chwilą dopytałem w Centrali i otrzymałem odpowiedź, że rzeczywiście można dokarmiać rysie super paszą. Dopytałem również o sens wprowadzania produktu do młyna (karma z wykorzystaniem pokrzywy i rybnych ciasteczek) ale nikt mi nie udzielił wiążącej odpowiedzi. Jak dla mnie - zaburzyło to całą mechanikę tego wydarzenia. Ale co ja tam wiem.

20. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

to teraz moge robic event :) :)

do tego widze cudowna wiadomość,ze rysie mozna karmic SP,heheheh,robie event na dwoch polach,baobabow nie ruszam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.