Opinie Kryjówka rysia

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Jan 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Kryzys faremkowy?

6elka4, olgs3 and gosiagosia60 like this.
  2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Może? :p Nie ,raczej przesyt eventowy-za często,coraz słabsze nagrody,tylko sianie,oddawanie-zero zabawy...A tak sobie przez ten tydzień pozarabiam ;)

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Pomarańczowe kurniczki i kupka na targ...? ;)
    W sumie słusznie odpuszczasz, te rysie będą tak powszechnie dostępne, że naprawdę nie ma się czym aż tak jarać.
    No ale jak zechcesz zbudować najnowsze muzeum na itemy, a tam będzie trzeba milion deseczek, to pożałujesz 8)

4. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Nie rozumiem skąd ten twój obszerny komentarz. Większość eventów ma wymóg poziomu jedno cyfrowy, więc jest to dość wysoki poziom wymagania jeśli chodzi o poziom.

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

No,tak.Z tym,że między poziomem 2 a 50,jest różnica jakiś 15 dni grania.W leniwej wersji - 3 tygodnie.

6. zzizzie

Komentarz obszerny, bo ja gaduła jestem.
    Jednocyfrowy poziom to grupa noworodków, w parę godzin można przejść na dwucyfrowy.
    A później - cóż, po prostu w przedszkolu to idzie bardzo szybko i lvl 50 to naprawdę nic szczególnego.
    Ale ok, tutaj wymagany poziom jest wysoki w porównaniu do innych eventów.

7. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

może i to kwestia kilku godzin czy dni ale ile zostaje takiemu graczowi na event gdzie inne może robic praktycznie od razu. Myśle realnie jak to wygląda wod względem wszystkich graczy a poziomowo. ktoś kto ma np 47 poziom to zanim będzie mógł rozpocząc event na potem mniejszy czas na zakończenie i trochę w placy

Evemnt można zrobić choćby dla zdobycia zagrody która zostaje po evencie roślina również zostaje i nie będzie wymieniana po co potem kupować zagrodę za SG jak kase można wydać na coś innego

olgs3 likes this.
  8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A mnie się marzy takie event +90.Trudny,wymagający ale z super nagrodami.
    Tymczasem czekamy jeszcze godzinę.Dziś mam dzień w domu,to sobie na spokojnie porobię,a jutro przez telefon.Myślę,że w sobotę będzie koniec.

9. zzizzie

OK, spoko, nie było rozmowy.
    Rozbawiło mnie po prostu określenie tej dramatycznej większości graczy mianem "wybrańców".
    Ale to już takie moje zwichrowane poczucie humoru.

Oj tak, event od lvl 90... a ja bym poszła jeszcze dalej, na starcie wymagany 90, ale ostatnie zadania czy etapy dostępne powiedzmy od setki albo i jeszcze wyżej.
    To by dopiero dało człowiekowi kopa, nie...?
    Ech.

10. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Bez większego przekonania, ale event zrobię. Nagrody trochę takie sobie... ale i wymagania nie powalają... Zresztą ... może w końcu z tych chromów jakaś żyrafa mi wyrośnie-.-. W sumie skrzynki z pnącza też można uznać za coś warte...

11. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja robię właśnie dlatego8)
    Dodając do tego jeszcze jakiś bonusik z koła to bajka po prostu. :D(mam do 22):inlove:

Nutka, 6elka4, olgs3 and 1 other person like this.
  12. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

ja jeszcze nie osiągnęłam poziomu 90 ale uważam, że to nie byłoby głupie, co prawda wbijanie poziomów idzie mi marnie, ale kiedyś doczłapię

tigre, 6elka4 and gosiagosia60 like this.
  13. gosiagosia60

Właśnie się waham czy zostawić jajca strusie czy jednak na producenta kupki się chwilowo przebranżowić...:p A co do muzeum-to co się odwlecze...;)Zresztą chyba nawet nie zbuduję tych rysi-to jednak drapieżnik jest,boję się o moje strusie...xD

14. zzizzie

Jajca są przygnębiające, długo rosną.
    Ja bym poszła w kurniczki, przynajmniej jest co robić na farmie xD

Ha, widzę, że wizję muzeum na itemy łykasz gładko... chyba ku temu zmierzamy jednak ;)
    Ryś drapieżnik...? E tam, wymówka, napisz po prostu, że ci się nie chce xD

tigre, 6elka4, olgs3 and 1 other person like this.
  15. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ja tam robie wystawiam 200 malych pol i powoli zrobie w koncu nie ma gdzie sie spieszyc

16. gosiagosia60

Piszę po prostu:nie chce mi się 8) Co do muzeum-to ja już mam,na WS 8) Zuza,jajca są przygnębiające?o_O Przecież to nie ja na nich siedzę...xD:cry:xD One sobie rosną a ja mam czas wolny,mogę sobie na forum popisać...A jak już urosną,to albo do piekarni albo na targ idą-tak czy siak,zarobek jest.8)

17. zzizzie

No i to rozumiem.
    Mnie też się nie chce xD

Co do muzeum, to pomyśl tylko, o ile więcej muzealnych egzemplarzy mogłabyś zmieścić budując cztery muzea i rozbudowując je na maxa.
    No sam smak po prostu.

A skąd ja mam wiedzieć, kto tam u ciebie siedzi na tych jajcach 8)
    Dla mnie przygnębiające jest wszystko, co długo rośnie... i dlatego jajca to ja bym kupowała.
    Przecież to normalnie deprechę można złapać do tego czasu wzrostu jajec 8)xD

No dobra, to ja już sobie idę, bo mnie jeszcze ktoś namówi na robienie eventu xD

18. FarmerkaAnkaa

FarmerkaAnkaa Zaawansowany

Mnie też zaskoczył wysoki, jak dla mnie, poziom graniczny eventu, ale chyba przecież o to chodzi w grze, by stawiać sobie jakieś cele i wymagania. A jak widać z wypowiedzi starszych stażem graczy, jak jest za łatwo to i zbyt nudno. Dlatego ja traktuję ten event jak wyzwanie - postanowiłam jak najszybciej wbić ten nieszczęsny 50 lvl (obecnie mam 43) i liczę, ze mi się uda. Zarabiam na targu, kupuję przetwory podnoszące PD na farmie oraz roślinki do misji, bo tam i PD i SG i gwiazdki przy okazji wpadną. A że pewnie, jeśli oczywiście uda mi się event rozpocząć, nie zrobię go w całości, to nieszkodzi. Chciałabym chociaż warsztacik zdobyć, bo na tym etapie gry nie mam zbyt dużo narzędzi. Ot i wszystko. A graczom z niższym poziomem życzę dużo optymizmu i radości z gry.;):)
    I przy okazji chciałam zapytać czy jeśli zjem chlebek marchewkowy i wieniec wiosenny jednocześnie to bonusy się zsumują?

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tylko +1 roślinka mi się udało wykręcić.Lepsze to niż nic.

Ewa2951, gosiagosia60 and olgs3 like this.
  20. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Też poproszę event dla setkowców. Ale ile to by było gadania!!!!! Choćby z tego powodu warto. ;)

Thread Status:
Not open for further replies.