Opinie Kryjówka rysia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 3 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmerkaAnkaa

FarmerkaAnkaa Zaawansowany

A jak tak czekałam na ten event a tu dopiero od 50 poziomu. Jak prawdziwy nowicjusz chciałam sobie posiać i zagrody zgarnąć i finito, nie da się. :cry: Chyba, że szybko poziomy nadgonię, ale to i tak z falstartem rozpocznę. :p Na pocieszenie mam pewność, że będę mogła sobie za SG ryśki nabyć. Ale to już takiej frajdy nie będzie. ;)

MargolciowyRaj, Nutka oraz 6elka4 lubią to.
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

no niestety tak to już jest z tymi poziomami ale niedługo będziesz robić wszystkie eventy. A teraz postaw kurniki czy co tam chcesz i produkuj nawóz przynajmniej nieźle zarobisz. U mnie nawóz stoi po 200SG przez pełnię i ostatni event. Więc później będzie chodził koło 1tys za szt. jak nie lepiej.

3. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Czyli event dla wybranych. Ja się łapie akurat

4. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Ja chyba odpuszczam ten event. Zagrodę i tak będzie można kupić, a pewnie i manufaktura cukierków niedługo się gdzieś pojawi, bo dla niższych poziomów teraz będzie niedostępna... wolę skupić się na przygotowaniach do hodowlanego.

olgs3 lubi to.
  5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Manufaktura cukierków będzie do wybudowania w warsztacie cieśli w mieście (podstawowa). ;)

Widełki3 lubi to.
  6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

A ja odwrotnie ;) ten robię a hodowlany odpuszczam, chyba że będzie coś super do wygrania:pNie znoszę eventów hodowlanych bo tak mam 8):pxD i bawię się w nie jeśli warto(moim zdaniem);) Wczoraj wygrałam bonus na kole to pewnie na 1 czy 2 zbiory się załapię:D

7. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Wszystkie Ryśki to fajne chłopaki!
    Zrobię ten event, co mi tam :)

6elka4, Ewa2951 oraz olgs3 lubią to.
  8. Wanilia89

Wanilia89 Czeladnik forum

Ja też robię :) I już doczekać się nie mogę:) Co prawda nie wiem jeszcze czy cały, bo pnącze mnie osobiście nie powala, ale mam chętkę na zagrody i warsztacik:p

Ewa2951 lubi to.
  9. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Tym bardziej gra nie warta świeczki, aczkolwiek wszystkim życzę miłej zabawy :)

olgs3 lubi to.
  10. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Kocham takie posty.
    No kocham po prostu :inlove:

Event "dla wybranych", czyli wyłącznie dla grających o trzy dni dłużej albo o oczko sprytniej od tych poniżej levelu 50.
    Tak na moje oko grupa takich "wybrańców" to jakieś 99% ogółu graczy.

Ach, jak miło jest znaleźć się w tak wąskim gronie osób szczególnie (i jakże niesprawiedliwie) uhonorowanych.
    Niestety ja jestem nieczuła na zaszczyty, eventu nie robię, choć jestem wybrańcem.
    Nie chce mi się... i jakoś mnie te rysie nie interesują, za dużo ich będzie w grze.

A swoją drogą – dostępność eventów nie tylko dla przedszkolaków, ale nawet dla adeptów żłobka, to specyfika tej gry, która nigdy nie przestanie mnie zdumiewać.
    W normalnych grach trzeba się sporo natrudzić, żeby zyskać możliwość robienia niektórych (ale tylko niektórych) eventów. Wtedy jest przynajmniej jakaś motywacja, żeby te levele wbijać.
    Tutaj – cóż, raz na milion lat świetlnych trafi się event dostępny wyjątkowo dla przedszkolaków, a nie dla noworodków... i proszę, od razu zarzut, że dla wybranych.
    Ech, no naprawdę kocham to :inlove:

11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie wiem,czy już się ktoś pytał.Czy żeby przejść do kolejnego domku,trzeba ten pierwszy zrobić w całości?Przykładowo,biorę tylko rysie z pierwszego i idę do do drugie po manufakturę.

6elka4, picantinio2012 oraz olgs3 lubią to.
  12. zzizzie

Pytanie było - odpowiedzi oficjalnej dotąd brak ;)

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Yhy.To zdaje się,że trzeba czekać,aż "wyjdzie w praniu".

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Tak się zastanawiam-po co się trudzić i siać tą masę zielska,jak sobie można po evencie nabudować rysi i cukierków ile tylko farma pomieści i narzędzi wystarczy?o_Oo_Oo_O Chyba jednak odpuszczę....

15. zzizzie

Tyle dobrego, że już niedługo tego czekania ;)

No nie przesadzaj, 13,5 tysi pięciogodzinnego badyla to u ciebie jest "masa zielska"?!
    A narzędzia ostatnio coraz bardziej w cenie ;)

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale to chyba by było za łatwo_Ogólnie ten event jest łatwy,ale w takiej opcji,to już w ogóle do zrobienia w kilka godzin.

olgs3, gosiagosia60 oraz zzizzie lubią to.
  17. zzizzie

Te eventy to często są za łatwe... albo za nudne.
    Trudnego jakoś ostatnio nie widziałam.
    A jak sobie ktoś jeszcze kupi największy koszyczek, to w ogóle xD
    No, lepiej tak ze dwa ;)

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na podstawie testowej wersji gry i widocznej w poradniku grafice widać przy każdym z domków plusik na zielonym tle, nie są szare jakby były zablokowane a z tego wynika, że jak będziesz miała wymagane towary to możesz wykonać zadanie w dowolnym domku.

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tylko 5h.Więc szybko pójdzie.

olgs3, zzizzie oraz gosiagosia60 lubią to.
  20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Daję na luz.Mam tydzień wolnego (od eventów) 8)

ANIUTKA1959, 6elka4 oraz olgs3 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.