Opinie Kryjówka rysia

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Jan 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. duzy6666

duzy6666 Generał forum

manufakturę zdobędziesz oddając 2 rysie w 1 zadaniu w 2 domku nawet 2 szt. aż musiałam znowu tam zajrzeć bo już zapomniałam o tym evencie;)

Anetta41 likes this.
  2. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Nie miałam natchnienia na ten event i go nie robiłam. Jednak BP przewidziało że leniwych farmerów trzeba zachęcić i dali czasu że hoho. No i cóż w końcu odpaliłam kombajn na 48godz. trochę cmj, SP i za godz będzie ostatni cukierek i pnącze. Dobrze że tego badyla było mało bo na demolkę bym nie poszła :D i jeden z tego plus że mogę uzupełnić braki krótko czasowo rosnącego badyla w stodole :) Zarobiłam też sporo na qupie :D i bez żalu spożytkowałam na spółdzielnię:D Poproszę o więcej takich eventów :oops:

Last edited: Jan 8, 2018
  3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Na chwilę obecną zagroda dla rysi i manufaktura cukierków są do zdobycia jako nagrody w bieżącym evencie.
    Wyprodukowanie manufaktury cukierków w warsztaciku będzie możliwe dopiero po zakończeniu eventu.
    Zagrody dla rysi będą do zakupienia w galerii handlowej również po zakończeniu eventu.

Żeby nie było. Event skończyłam. Chyba przedwczoraj. Nie pamiętam ;)

4. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Dzięki Tobie to ja dopiero załapałam, że można kupić żyrafy. :p:music: Już nakarmione i się pasą. :inlove:

5. FarmerkaAnkaa

FarmerkaAnkaa Zaawansowany

Nie mam jeszcze aktywowanego cudownego pnącza. Tak to jest jak się zbyt szybko robi poziomy. :p Muszę najpierw zrobić misje, by je uaktywnić. ;) A event mam zrobiony w całości, więc myślę, że to zdobyte w nim pnącze będę miała jak aktywuję całość.

6elka4 and picantinio2012 like this.
  6. ania09184

ania09184 Czeladnik forum

Witam event prosty i przyjemny ale ciasteczek mi malo wypada czy moze ktos pomoc i przeslac z gory dziekuje odwdziecze sie produktemz rzemiosla..:)

7. sylwiazl1976

sylwiazl1976 Zaawansowany

ja już zrobiłam.chyba pierwszy który udało mi się ukończyć przed czasem ale musiałam zdemolować leśną polanę.czy ktoś jeszcze demoluje farmę na czas ewentów?

8. Skibka

Skibka Czeladnik forum

Ja praktycznie za każdym razem demoluję, chyba że event średnio mi odpowiada to wtedy sieję tylko tam gdzie mam miejsce i robię tylko zadania na których mi zależy.

6elka4 likes this.
  9. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

witam, nigdy nie demoluję leśnej polany, usuwam ewent. 3-4 mało znaczące zagrody, żeby mieć awaryjne pole na roślinki ewentowe, ale to tak na wszelki wypadek, w sumie niepotrzebnie..

10. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Event już dawno zapomniany.... lekki, łatwy i przyjemny. :inlove::music:xD
    Co do demolowania leśnej polany, to gdy nie muszę, to nigdy nie demoluję, święte wielkie drzewa stoją zawsze, do tego nowe drzewa z TS-ów i tak wygląda moja leśna.
    Najgorzej jest, gdy tfórcom zamarzy sie, ze siejemy na leśnej, a wyłączona z eventu jest dzika polana.. było kilka takich eventów.
    Oj nie napiszę jaka wtedy byłam zła, musiałam robić totalną demolkę.:wuerg:

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

skaliwa zmniejsz proszę ilość wierszy w podpisie sygnatury do maks. 2 zgodnie z Regulaminem forum:

Dziękuję, Twój post usunęłam.

Last edited: Jan 9, 2018
  12. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Ja też demoluję ale na obrzeżach zostawiam cenniejsze drzewka. O ewencie już dawno zapomniałam:).

6elka4 and 0olimpia0 like this.
  13. 6elka4

6elka4 Baron forum

Przedwczoraj i nie pamiętasz ( słowa-klucze ),a ja wiem dlaczegoxDxDxDxDNatomiast ja na luziku sobie robię,bez spiny i SP i może dziś wieczorem skończę. Cieszę się,że kochane BP dało tyle czasu dla takich leni i obiboków jak ja;)xDxDxD

Last edited: Jan 9, 2018
  14. ania09184

ania09184 Czeladnik forum

Dziekuje za pomoc zostala juz tylko pokrzywa :)

15. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Masz ode mnie cmj, ja nic nie potrzebuję ....:))
    Ewent dawno skończony i pokrzywy na zapas w magazynie 20 tysi.... :))
    Czekam na następny ...

16. bajaga1

bajaga1 Czeladnik forum

Skąd żołędzie do paszy dla rysia po zakończeniu ewentu?

17. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

AgentBond

Post usunęłam.
    Jeśli potrzebujesz CMJ zapraszam >TU<

18. ifff_78

ifff_78 Zaawansowany

jest to "owoc" dębu

19. greenżaba

greenżaba Forumowy żółtodziób

czy ktoś ma problemy z uruchomieniem manufaktury cukierków, mimo posiadanej paszy dla tego warsztaciku? po kliknięciu na paszę przekierowuje mnie do młyna, w którym mam paszę dla rysia...:/

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A rysia masz?
    Do uruchomienia manufaktury potrzebny jest jeden ryś i jedna pasza dla niego.:)

Thread Status:
Not open for further replies.