Opinie Kryjówka rysia

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Jan 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

U mnie z ciekawszych rzeczy z TS-ów wyrosły sokoły (chociaż miałam już kilka sztuk po poprzedniej, promocyjnej wizytacji Nagietka) i pomarańczowe foki. Reszta żółto-pomarańczowego kabaretu zagrodowo-warsztatowego powędrowała do paska i czeka na przystanku "Inwentarz" na wolne wagony w pendolino. :D
    Nadal sieję sobie pokrzywy, a kiedy event dobiegnie końca wyprodukuję ryśkową paszę - część dla siebie i część na handelek na targu. ;)

2. FarmerkaAnkaa

FarmerkaAnkaa Zaawansowany

Mnie brak do zakończenia eventu 6 rysi, 4 łakoci i pokrzywy na ostatnie zadanko. :p Zielsko rośnie, rysie nakarmione, pasza na ostatni wkład do manufaktury zrobiona. Ryśki oczywiście na SP jadą, bo na paszę brak mi rybich ciasteczek. ;)Dzięki BP za tę możliwość karmienia super paszą, bo mam szansę na zakończenie mojego pierwszego eventu. xDxD I oczywiście dzięki tym wszystkim, którzy mi CMJ podesłali - bez dżemiku to jeszcze bym siała i siała tę pokrzywę. xD
    Jak przystało na początkującego gracza cieszę się z każdej nagrody :p a ryśki nawet mi się podobają. Wystawiłam moje TS-y i liczę, że coś fajnego wpadnie. U Nagietka niestety lwów nie dostałam :( A są takie śliczne.

3. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Wreszcie koniec jutro można spokojnie iść do pracy.

4. cyrkonka

cyrkonka Młodszy ekspert

No, całe szczęście:) Bo ja już zapomniałam kiedy event zrobiłam. Obleciałam wszystko na SP i pierwszy raz w życiu skończyłam event na dłuuugo przed czasem :D

5. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Event zakończyłam, gałązka na drzewie wyrosła, teraz na farmie nadal sieję pokrzywy dla rysi - wcześniej czy później się przydadzą. Faktycznie dużo czasu na ten event, robiłam go bez SP a i tak dużo godzin do zakończenia pozostało.

-małgoś-, 6elka4 and 0olimpia0 like this.
  6. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

U mnie pomarańczowe foki zamiast żyraf - tak na otarcie łez ;)
    Pokrzywę sieję na paszę. Ryśki na razie "poszły" do paska... Wystawiłam różowości i neony,żeby zbyt często nie chodzić po błocie :D

-małgoś-, Dotti and Anetta41 like this.
  7. FarmerkaAnkaa

FarmerkaAnkaa Zaawansowany

Event skończony. xDxD Na pnącze muszę poczekać, bo jeszcze nie odblokowane. Itemki wystawione w ogrodzie, a rysie na razie do paska, bo nie mam paszy. Z TS-ów wyszły mi tygrysy, mrówkojady, krokodyle i klasyczne papugi - może być, choć tak jak wszyscy po cichu liczyłam na żyrafę. :p A na farmie mniej ciekawie - pomarańczowe króliki i orły.
    Teraz zabieram się za misje, aby odblokować całość polany, a potem pnącze. Tak więc jest co na farmie robić. ;)

8. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Niestety i tym razem się nie udało zdobyć żyrafki same żółte zagrody słoni ,małp itp .Kupiłam sobie żyrafki za farmerki

-małgoś- and Anetta41 like this.
  9. -Szanta-

-Szanta- Czeladnik forum

A oddałaś dodatkowe pokrzywy ? U mnie nic nie jest zablokowane i pnącze odpalone

bogusiania likes this.
  10. Zadziorna_danka

Zadziorna_danka Czeladnik forum

Troche sie pogubilam,i nie wiem skad wziac te kocie lakocie.
    Napewno gdzies to jest napisane,ale dopiero wrocilam z wojazy i nie umie tego ogarnac.
    Prosze o pomoc.

11. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Proszę w 2 domku masz

12. Zadziorna_danka

Zadziorna_danka Czeladnik forum

Wielkie dzieki :)

13. niki1990

niki1990 Komandor forum

No i fajrant z eventem.

-małgoś-, bogusiania and 0olimpia0 like this.
  14. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

A dzięki za podpowiedź, jakoś mi umknęła informacja o możliwości zakupu żyraf (i bażantów) za farmarki :D

Ryśkowe pnącze dopiero przed chwilą odpalone, bo wczoraj zapomniałam postawić itemy... ;)

15. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

16. fietole

fietole Koneser forum

A w temacie eventowym ,do końca nie daleko :p

Edytowałam ,to co nie dotyczyło eventu "Kryjówka rysia" usunęłam, cytat też usunęłam
    MOD_DaMa

Last edited by moderator: Jan 8, 2018
  17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Event skończony w sobotę, ponad 900 rybich ciasteczek na stanie.

Usunęłam to co nie było związane z tematem eventu "Kryjówka rysi"
    Cytat też został usunięty
    MOD_DaMa

Last edited by moderator: Jan 8, 2018
    -małgoś- likes this.
  18. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Proszę proszę jak kupiłam żyrafki w sklepie to następne dostałam z ts eventowych juhu i do tego wyt.masła pomarańczową tukany pom. ,dywany żółte jestem zadowolona na farmie jeszcze w pasku ts zapomniałam o nich

-małgoś- and SperanzaE like this.
  19. magdalena

magdalena Weteran forum

Ewent zakończony na 3szt (TNZ, SN, KUP).
    Dla mnie sukces ;)

0olimpia0, -małgoś- and Dybilas4 like this.
  20. wiolonczela1979

wiolonczela1979 Forumowy żółtodziób

gdzie mogę wyprodukować podstawową manufakture cukierków...w warsztaciku cieśli nawet nie mam rysia...pomoże ktoś...

Last edited: Jan 8, 2018
Thread Status:
Not open for further replies.