Opinie Kryjówka rysia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 3 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdalena

magdalena Weteran forum

Czy ja wiem czy skromne.
    27SP X 9godz (produkcja jednego SP) = 243godz (czyli przeszło 10dni mam zajęty młyn).
    Ps. Ja tam wole czasami posiać co lubię niż co wypada ;)

cyfrzakk i zzizzie lubią to.
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A ten turbo młyn...? Nie masz? o_O;)
    Zawsze o połowę krócej by było ;)

Sianie tego co siać wypada to faktycznie słaby pomysł - ale jeśli się odżałuje te 27 SP, to można zapomnieć o pokrzywie i skupić się na sianiu tego pasożyta jelitowego albo innych stokrotek dla wysokich leveli.

czechu79, -agax3- oraz magdalena lubią to.
  3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no event skonczylem gdzies 2 godzinki temu i super, jeszcze rysia nakarmiłem super pasza :D :D

i przestawiłem się w tryb zarobkowy, już prawie skończone kryształowe wodospady 1, niewiele zwierzakow do części 5/6 brakuje, a produkty z bahy wiekszosc mam później jeszcze dokupię

a na farmie, jabłka, niedźwiedzie, sliwki i jeczmien :D

miłego popołudnia wszystkim :D

4. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Ja to myślę że popsuli event ;) i całe szczęście xD
    trochę ubyło SP i raz dwa i zapomniałam że event był

jak na moje nie fachowe oko , SP miała (powinna ) być zablokowana
    od razu inne znaczenie miał by czas wykonania eventu
    i mniejsza możliwość zrobienia sobie zapasów pokrzywy na przyszłą karmę i
    i nawet te wypadające ciasteczka
    mnie wcale a wcale do niczego nie potrzebne ;) no prawie że wcale

Zapas pokrzywy po evencie zrobię wykorzystaniem melonowej magii :)

5. magdalena

magdalena Weteran forum

Turbo młyn nigdy nie miałam ;)
    Mam rozum i ilość PLN musi się zgadzać w kieszeni.
    Nie zabijaj we mnie dziecięcej radości.

Polecam siać hortensje do misji Zawalidroga (czas wzrostu jednej hortensji 22:45).
    Trzeba wysiać jej przeszło 66tys, a nagrody to kpina.

W misji Rysiowej ostatnie cukierki w przygotowaniu.
    Jeszcze 10 Rysiów rozmnożę i jutro fajrant.

Ostatnie edytowanie: 7 stycznia 2018
    Dotti, KrysQ oraz zzizzie lubią to.
  6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ojej, to przepraszam ;)
    Ja ten turbo młyn zawsze traktowałam jako jeden z wydatków obowiązkowych ;)
    No ale właśnie jakoś mi ta dziecięca radość minęła, może przez młyn xD

O kurcze, 66 tysi hortensji rosnących 22:45...? o_O
    No to jednak wiedziałam co robię zatrzymując się na levelu 88... ech, niedawno wbił mi się 89, bardzo się zmartwiłam.
    Ale do hortensji kawał drogi, na pewno aż tyle to mi się niechcący nie wbije xD

A wiesz, że to pewnie rzeczywiście tak miało być - zakaz SP i męcz się człowieku jak z tą wojną trzydziestoletnią.
    No w sumie nieźle, że zepsuli ;)
    Ale i tak nie posieję pokrzywy 8)

7. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Skrzaty z alchemika (eliksir życia i źródło życia) plus woda i skróci się czas wzrostu i to sporo ;)

olgs3 i MargolciowyRaj lubią to.
  8. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

U mnie event się jutro skończy jeszcze tylko pokrzywę na noc posieję na super polach,jutro zbiór do ostatniego zadania i będę się szykować do następnego eventu ;)

-małgoś-, Dotti oraz SperanzaE lubią to.
  9. magdalena

magdalena Weteran forum

Nie przepraszaj.
    To mi przykro, że takiej VIP osobie tu na forum przykro.

Wczoraj z dzieckiem odpalałam fajerwerki posylwestrowe zapasy.
    Tam było frajdy.

Co do poziomu farmy to się boję kiedy dadzą więcej niż 200 poziom na farmie, tak jak to zrobili z wyspą.

Miło było Ciebie spotkać kochana zzizzie.
    Dziś idę na obiecaną pizzę z piwk..... .

Dzięki za podpowiedź.

66tyś : około 600 małe pole = 110 cykli (to i tak hektar czasu).

Miłego wieczoru.

Ostatnie edytowanie: 7 stycznia 2018
  10. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Wiem, wiem ale już sobie naustawiałam wszystko i na razie nie chce mi się tego ruszać.
    Ja z TSów nic ciekawego nie dostałam i to do tego stopnia mało to było ciekawe, że poza kolejnymi małymi pandami nie za bardzo już pamiętam co w nich było. W każdym razie na pewno nie było tam żyraf.

Ostatnie edytowanie: 8 stycznia 2018
    wiktaratuj lubi to.
  11. wiktaratuj

wiktaratuj Wielki mistrz forum

Żyrafy jakoś się ostatnio częściej w TSach pojawiają, więc przy następnym G&T pewnie będzie szansa je zdobyć. A co do rysi, to nawet ta jedna pomarańczowa zagroda, póki co, trochę ich naprodukuje. O ile będą do czegoś potrzebne.

12. Brauchaczyk

Brauchaczyk Forumowy żółtodziób

No i event skończony oficjalnie. Co pokrzywy zostało i ciasteczek to moje, ale tak to jest jak się event kończy tak bardzo przed czasem. Z tsów hodowla świń truflowych żółta, czerwone gęsi, mrówkojady, fabryka bikini (co akurat nawet mnie ucieszyło) i... klatka dla papug! O niej marzyłem zawsze... :D

-małgoś-, SperanzaE oraz jadwiga67 lubią to.
  13. -gagulina-

-gagulina- Czeladnik forum

Skończone i to przed czasem.Nie ma to jak pogratulować samej sobie:D:music:

14. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Ewent zakończony. Pnącze hula, z dalszą hodowlą Ryśka poczekam, po ewencie pasza bedzie dużo tańsza w produkcji. Po co przepłacać. :p A o TS' ach nie wspominam, po co się denerwować. ..

15. Smyk55

Smyk55 Czeladnik forum

Jeszcze tylko muszę wyprodukować dwa łakocie i event skończony.:D Na noc posieję pokrzywę, żeby mieć na paszę dla rysiów, bo może na trochę je zostawię. :p Nie wiem czy będę robić hodowlany. ;) Nie było mnie trochę na farmie, to zwierzaczków mogę mieć ciut za mało. Zresztą poczekam do info i się wtedy zastanowię. :)

-małgoś- i SperanzaE lubią to.
  16. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

I co ? moje zagrody zagadki możecie pozazdrościć>:(ule żółte i pomarańczowa fabryka jaj kurzych radosnych z wolnego wybiegu.......o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oa co... jeszcze tylko cukierki zawierające 0 kalorii i będzie ewent we wspomnieniach a Rysie śliczne.

17. Brauchaczyk

Brauchaczyk Forumowy żółtodziób

Jajka z wolnego z wybiegu zawsze w cenie. Zwłaszcza jak są radosne!

-małgoś-, SperanzaE oraz jadwiga67 lubią to.
  18. aga_09

aga_09 Młodszy ekspert

Brakujące Kocie łakocie się produkuje + zielsko w stodole czeka na dostawę i koniec. TS-ów nie ruszam na razie. Nuż jak nabiorą mocy prawnej to coś z nich będzie hihi.

-małgoś- lubi to.
  19. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Ja też jeszcze czekam na łakocie. Jakoś ten event nie budzi we mnie żadnych emocji ani pozytywnych ani negatywnych. Robię bo robię. Ryśki pójdą do paska, nie polubiłam ich. Rysie powinny być smukłe jak panienka a te wypasione jakieś.Brzydkie. Wiem, wiem niektórym się podobają. I dlatego każdy ma to co lubi;):D

20. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

mogą być kura radosna , jajko niespodzianka albo ul żółty bo w okresie zimowym wskazane są kolory radosne.

FarmerkaAnkaa lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.