Opinie Kryjówka rysia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 3 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GanjaFarmers88

GanjaFarmers88 Okazjonalny autor

Witam , mam problem czy wam też nie zalicza żółtych rysi ze zbiorów:(

Majeczka13 lubi to.
  2. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

ja juz skonczylam ale zalicza ze wszystkich

Majeczka13 lubi to.
  3. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

4. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Z TS odkryłam staw z rybami i bobry- rewelacja, bo ostatnio fabryka jaj i kurnik.Tak po przeliczeniu to za 10 lat trafię sokoły i ślimaki .

5. GanjaFarmers88

:( mi już drugi raz nie zaliczyło raz z porannych zbiorów i teraz też nie , [ciach]

Niestosowne słowo usunęłam

MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 stycznia 2018
  6. Kathea

Kathea Baron forum

Jeżeli chodzi o "nie zaliczanie" zbiorów rysi, to pamiętajcie, że manufaktura cukierków oprócz paszy bierze też rysie, więc jak macie rano zbiór z 4 rysi, i karmicie dwie manufaktury, to zostaną wam tylko dwa rysie, a nie cztery.

7. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

8. GanjaFarmers88

Kathea tak masz racje ale kiedy dajesz sp. to nie powinno pobierać rysi

9. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

ja na początku oddalem rysie do misji a zapomniałem odpalić manufakturę i musialem czekac az kolejne dojrzeją, teraz już super,

obecnie brakuje mi 3 lakocie i 5 rysi :D

2 rysie do brakujących lakoci już mam, blokuje mnie pasza, ale za godzinke dojrzeje pokrzywa i może się uda zrobić 2 pasze :D a wieczorem sp się wykreci i nakarmię pomarańczowe rysie i zolte rysie i jutro ostatnie karmienie zoltych rysi i koniec :D

___

to nie ma znaczenia jaka pasza się karmi w manufakturze cukierkow, to sa jak zwykłe warsztaciki i pobieraja pasze i zwierzaka :)

10. Kathea

Kathea Baron forum

A z jakiej racji? Manufaktura pobiera jedną porcję paszy plus rysia. To że dajesz SP zamiast normalnej zmienia tylko to, że szybciej dostajesz cukierki.

11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Przy sp, zwierzęta są pobierane.Ona tylko skraca czas.

olgs3 i Ewa2951 lubią to.
  12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja już dawno po evencie. Sieję badyl bo się przyda8) Rysie w pasku a na polach to co mi potrzebne. W tym dęby:)Nie robiłam karmy w młynie:music:bo dla mnie to nieopłacalne. :pZa to teraz mogę nadgonić misje ze zwierzem:) Do mnie argument że szkoda SP nie trafia zupełniexD
    A to niby czemu?? o_Oo_Oo_O Zawsze zabiera fabryka zwierza + paszę8) różnica tylko w szybkości dojrzewania ;)

6elka4 i olgs3 lubią to.
  13. GanjaFarmers88

Kathea i tu masz chyba racje [kawa]:)

14. anna95812

anna95812 Czeladnik forum

Witam, dawno nie grałam, trafiły mi się zagrody 2x zagroda dla czerwonych pand i zagroda dla pand pomarańczowa, i ulepszenia żółte dla królików, robię 2 zadanie w ostatnim pokoju, 5x łakocie, nie robię paszy dla rysi wolę dać sp, bo nie robię eventów z hodowlą zwierzaków, jakoś nie mam szczęścia do nich, wole sianie roślin lepiej mi idzie w takich eventach, mam nadzieję że jutro będzie po evencie i odpalę pnącze, zawsze to do przodu z doświadczeniem na Bahamaramie, no i banany ,chorobliwy brak ich na odkrycie roślin i drzew na Bahamaramie :)

FarmerkaAnkaa i cyfrzakk lubią to.
  15. niki1990

niki1990 Komandor forum

noo, to zostało mi 9 rysiów, 4 szt łakoci do końca, badyla mam. Co do ts, to pozwolicie, że spuszczę na to zasłonę milczenia....-.-

picantinio2012 i 6elka4 lubią to.
  16. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

Nie mogę zlokalizować manufaktury cukierków

17. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Można ją zdobyć w pierwszym kroku drugiego zadania eventowego. ;) A następnie, tak jak wszystkie zagrody i warsztaciki zostaje ona przypisana do naszego paska, w którym znajdują się inne zagrody/warsztaty aktualnie niewystawione przez nas na pola. :)
    Z poradnika - dla zadania drugiego:

maryla51 lubi to.
  18. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

w inwentarzu, zagrody na farmie

19. -chips23-

-chips23- Forumowy żółtodziób

a gdzie jest fabryka cukierków????????

20. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

do zdobycia w drugim domku po oddaniu dwóch rysiow, i wtedy będzie w zagrodach na farmie, produktem fabryki cukierkow sa kocie łakocie wymagane w domku 3 i 4 :)

aleksandra lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.