Opinie Kryjówka rysia

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Jan 3, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kropelka04

kropelka04 Generał forum

dzieki :) ale w naszym poradniku jest tylko zolta, prawda? czyli co znow u nas blad :oops:

2. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Część,
    Mnie zastanawia czy na zagrody dla rysi i manufakturę cukierków będzie działała SP, jeśli tak to byłaby opcja dla leniwców (np. dla mnie), bo w takiej sytuacji i siać dużo nie trzeba i wypadajki nie potrzebne.

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Właśnie już sama nie wiem, niby grafiki takie same, u nas pomarańczowe widzę tylko w tym:

U Anglików też tylko pomarańczowe rysie w nagrodach, fabryka tylko żółta, więc chyba będzie tylko zakup w galerii.

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Czy rysie,podczas eventu,będzie można karmić sp?

5. kropelka04

kropelka04 Generał forum

no ja sie wlasnie tez pogubilam w tych "pomaranczkach" :p trzeba bedzie zaczekac na start eventu i chyba wtedy dopiero zobzczymy.

ale dzieki za odpowiedz i szukanie :)

6. Agata00755

U Niemców chyba mają jedną błędną grafikę z tego wychodzi, bo jak byk są 2 x pomarańczowe rysie, a popatrzyłam po kilku poradnikach i wszędzie tylko w ostatnim są pomarańczowe rysie.

7. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Bry, czy wiadomo ile roślin i wypadajek potrzeba na całość ??

gretag and bari06 like this.
  8. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Pomarańczowa manufaktura cukierków jest tylko w największym koszyku. W zadaniach nie ma możliwości jej zdobycia.

gretag, -norbijas- and magdusia668 like this.
  9. Agata00755

Do wykonania wszystkich zadań będziemy potrzebować 13 500 szt. pokrzywy oraz 741 szt. rybnego ciasteczka.

10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Do wykonania wszystkich zadań będziemy potrzebować 13 500 szt. pokrzywy oraz 741 szt. rybnego ciasteczka.

Czy będzie można karmić rysie super paszą?​

11. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

gretag, magdusia668 and kropelka04 like this.
  12. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Grafika przedstawiająca niebieskiego rysia to manufaktura żółta.

gretag, -norbijas- and magdusia668 like this.
  13. kropelka04

kropelka04 Generał forum

dziekuje juz wszystko jasne :)

14. aga_24

aga_24 Okazjonalny autor

ja mam pytanie wiem że roślina i ryś zostają i można kupić w galerii. Pytanie nadwyżka ryś, pokrzywy,paszy zostaną czy nam zabiorą bo pisze o roślinach a reszta. Zagroda będzie trzeba kupić ? Jak chcemy więcej zagród?

gretag likes this.
  15. eeeee1985

eeeee1985 Czeladnik forum

dziękuję dobrzy ludkowie :inlove: - ślepak ze mnie :p;)

gretag and magdusia668 like this.
  16. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Dopiero po zakończeniu eventu. W czasie jego trwania rysie karmimy paszą wyprodukowaną że składników specjalnych, tj. Pokrzywy i rybnych ciasteczek.

17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Szkoda.Dziękuję.

18. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Wyhodowane rysie, pasza, pokrzywa zostaną w stodole. Wymianie podlega rybne ciasteczko z uwagi na zmianę składu paszy po evencie.

gretag, Azile and magdusia668 like this.
  19. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Jest napisane w Poradniku. I rośliny, i wypadajki " do ogarnięcia". Mam nadzieję ,że w trakcie ewentu super pasza będzie działać w nowej zagrodzie i fabryczce . Miłego dnia, a jutro od 14.00 zakasać rękawy i do pracy.

edit
    Doczytałam - jednak SP nie działa, szkoda..

gretag, Widełki3 and magdusia668 like this.
  20. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Witam proszę poprawić tę "żołędź" w opisie pasza dla rysia.(Gdy chodzi o owoc dębu lub kolor w kartach, mamy odmianę następującą: tenżołądź lub ta żołądź, dopełniacz tego żołędzia lub tej żołędzi, biernik ten żołądź, tego żołędzia lub tę żołądź, w liczbie mnogiej mianownik te żołędzie, dopełniacz tych żołędzi, narzędnik tymi żołędziami.) Dziękuję.

Thread Status:
Not open for further replies.