Opinie Kryjówka rysia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 3 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Auas

Auas Okazjonalny autor

sp mozn karmic rysie ale ja pozniej zeby je miec na polu a nie w pasku bede musial siac sama pokrzywe 250 na raz a zrom co 4 godz to tylko pokrzywa i nic wiecej i to z cmj

2. niki1990

niki1990 Komandor forum

ludzie, takie pytanko. ile ryśki rosną na sp? wiecie?

pretorianka lubi to.
  3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

jak się nie mylę to 3.36 z wodą i SP

pretorianka i niki1990 lubią to.
  4. wiktaratuj

wiktaratuj Wielki mistrz forum

Właśnie sprawdziłam raz jeszcze - faktycznie można i manufaktura też "chodzi" na sp. No i dobrze...

pretorianka lubi to.
  5. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Po ewencie-
    • karma dla rysi otrzyma nowy skład i będzie produkowana w młynie na Farmie. Gracze zachowają karmę wytworzoną w czasie eventu oraz otrzymają możliwość jej sprzedaży na targu.

leloszek373 lubi to.
  6. .Rose777.

.Rose777. Okazjonalny autor

Proszę o podpowiedź , gdzie znajdę odkryte kryjówki rysia

empatyczna lubi to.
  7. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

W zakładce ze zwierzętami..:)

6elka4 i olgs3 lubią to.
  8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja wczoraj rozsiałam, ryski dopiero rano postawiłam bo czasu nie było, powoli sobie rosną, czasu jest duzo wiec zdąże
    wypadajek jakos duuuzo mialam na starcie- ponad 200...

czechu79 i olgs3 lubią to.
  9. .Rose777.

.Rose777. Okazjonalny autor

dzięki, znalazły się

10. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ojej, już właściwie wysiałam ile trzeba to teraz zwierzaki i cukierki zbieram. Pokrzywa już tylko na jednym polu, może trochę paszy jeszcze w młynku ukręcę bo sp sporo ale na pozostałych pomidory wysiałam, bo cmj uruchomiony, to szkoda żeby się zmarnował.

A to ciekawe. Ja dałam samą SP z wodą i jak na razie u mnie wszystko chodzi raczej normalnie.

-Batka74-, leloszek373 oraz edytka1978 lubią to.
  11. wiktaratuj

Dokładnie. Chyba, że się co odmieni... Ale może nie zdąąąążyyy...

12. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no z ta sp czy nie sp trzeba uwazac, najpierw karminy sp a później woda

bo jak ktoś da zwykla pasze i później sp to strata zwyklej :)

po zwyklej można postawić sp i zwykla w plecy

po sp nie da się zwyklej i jest oki :)

a u mnie za godzine zbior :D i sianie kolejnego, chyba zdaze chociaż sp się skonczylo trzeba na zwyklej jechać, a mam tylko 8 pasz obecnie no ale jak zbiore pokrzywy to będą wypadajki i kilka się ukreci, no i dorwałem zolte rysie :D z 1 zadanka, poczekam az dojrzeją obecne :D i postawie na nie zolte :D

inaczej bym był czasowo w plecy :D a roslinke i tak pozbieram z pol godzinnym opóźnieniem

a wiecie ze Miecio i Przydas to nie wszystko bo jeszcze jest jeden bardzo grozny zawodnik a mianowicie Szybcius i ten popedza jak glupi hehehe :D

13. wiktaratuj

Ajajajaj, a u mnie wszyscy, jak Trzej Kro
    ólowie, hehehe

14. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Pierwszy i ostatni domek gotowy:D pozostałe zaczęte8) Może uda się skończyć jeszcze dziś jakiś domek . :)Karmie tylko SP ;)Jakoś te namowy na oszczędzanie SP w tym evencie do mnie nie trafiają:p Wiem wiem, hodowlany, ale ja na 90 % go nie robięxD No chyba że nagrody dla mnie okażą się atrakcyjne, ale raczej wątpięxD

15. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

wiktaratuj

Jeden z Twoich postów usunęłam zawierał tylko cytat.

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie po dobie ewentu, 6 z 12 zadań zrobione. :D
    Ryśki karmię zwykłą paszą, nie darowałabym sobie jak by mi 39 SP zabrakło do zrobienia hodowlanego,
    a i Królowa na horyzoncie, więc nie ma co szaleć. ;)xD

FarmerkaAnkaa, 6elka4 oraz Dotti lubią to.
  17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Skład karmy po evencie:

18. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

ojoj, i znowu się zaczyna, wypadajki się skonczyly :D

no ale na dzikiej 202 male w jęczmieniu są, mam go uszlachetnionego i przynajmniej będą wiatraki wypadac, tia ale jeszcze dorwać te niedźwiedzie polarne :D

na glownej sobie eventowka rosnie, super pasza dla rysiowych będzie rano, obecnie nakarmione zwykla

lesna kilka drzewek niezbędnych 2 cukrowe, 2 dęby(jeden xxl, jeden xl), 1 drzewo zlotolistne, 2 wierzby placzace, kasztan jadalny i 2 sekwoje(a na co mi sekwoje hahaha :D) :D 4 zagrody rysi(2 zwykle i 2 zolte), 2 manufaktury cukierkow :D a reszta leśnej w małych polach eventowki :D

1 domek zrobiony :D jeszcze pelno roślinek :D oby wypadajki nie przyblokowaly paszy zostało jedynie,

o nie, 1 rysia będzie mi brakować do nakarmienia drugiej manufaktury no i 3 godziny straty, niedobrze :/

FarmerkaAnkaa i leloszek373 lubią to.
  19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Odpowiedź udzielona po kilkunastu godzinach,więc trochę już zbyteczna,a po drugie błędna.Rysie można karmić tylko sp,robię to od 24 godzin.

0olimpia0 i olgs3 lubią to.
  20. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

co za bzdury, można karmic sp lub zwykla pasza, jak kto chce

anika1k lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.