Opinie Kryjówka rysia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 3 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. elcia1951

elcia1951 Stały bywalec

czyli trzeba nakarmić 27 rysi ?

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Razem potrzeba 39 rysi, bo do warsztatu potrzeba po 2. :)
    Pomyliłam sorki, do warsztatu dajemy po jednym rysiu.

Ostatnie edytowanie: 4 stycznia 2018
    Anetta41, olgs3 oraz abc2016 lubią to.
  3. duzy6666

duzy6666 Generał forum

do warsztatu oddajemy po 1 rysiu i 1 paszy;)

abc2016 lubi to.
  4. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

Raczej nie do warsztatów dajemy po 1 rysiu, jak dobrze doczytałam

abc2016 lubi to.
  5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Jasne macie rację, ja już dzisiaj powinnam pójść spać, pomyliłam, przepraszam.

6. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Ja paszy nie robię, bo - jak się okazuje - ryśki można karmić SP!

visa77, olgs3 oraz -Karara- lubią to.
  7. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

paszy potrzeba 39, a rysiów 27 (w tym 12 do manufaktury cukierkowej)

8. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

Oddaj do pierwszego zadania 500 pokrzywy i dostaniesz 4 zagrody rysi, w drugim domku oddasz 2 rysie to dostaniesz 2 warsztaciki, trzeci domek opuść i rób w 4 domku 1 i 2 zadanie a resztę w międzyczasie - taki plan mam ja

MargolciowyRaj i duzy6666 lubią to.
  9. visa77

visa77 Komandor forum

Ja paszy nie robię, bo - jak się okazuje - ryśki można karmić SP![/QUOTE]

Dobrze wiedzieć xD roślinki wysieję do eventu a potem będę sadzić do karmy

olgs3 lubi to.
  10. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no moje ryski nakarmione SP, jak się obudze o 2 to je zbiore, a jak nei to trudno, oddam 2 ryski do zadania i będzie warsztacik, kolejnego do warsztacika, najpierw odpalić warsztaciki a potem kolejne rysie, mam jeszcze sp na nakarmienie 4 ryskow :D

pokrzywa posiana :D i super, donek 4ty i 1szy robie na końcu :D 2 i 3 najważniejszy dla mnie, jak nie zdobede pnącza to kij, najważniejsze te farmarki, :D

leloszek373, emisia33 oraz visa77 lubią to.
  11. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

ale z tych eventowych to malo wypadajek

12. emisia33

emisia33 Okazjonalny autor

Czy jeśli zrobię krok drugi w czwartym zadaniu,tzn. odblokowanie pomarańczowej zagrody dla rysi, to od razu będę po 2 rysie dostawać z jednego cyklu? Czy to jest opcja po evencie?

Mało wypadajek, prawda. Event nie jest trudny pod względem siania, ale wypadajki trzeba będzie kupić:) taka zagrywka sprytna żeby kasiore wydać

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->Edycja posta oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

13. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Bez podstawy nic nie zrobisz wiec musisz zrobic pierwsze zadanie by dostac zwykle zagrody

leloszek373, ANIUTKA1959 oraz abc2016 lubią to.
  14. emisia33

Jedziesz z koksem ostro. Mi dopiero starczyło na obsianie wszystkich polan. Jutro pierwsze zbiory na plus

15. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

myślę, że od razu, nagrody działają od chwili ich otrzymania, ale musisz mieć podstawową zagrodę dla rysiów

a u mnie jakoś wyjątkowo dużo - zrobiłam 10 pasz i mam jeszcze 307

leloszek373 lubi to.
  16. emisia33

Uznałem za logiczne, że nie muszę tego pisać. Pytam o pomarańczową zagrodę. To nie jest odp na moje pytanie :p

olgs3 lubi to.
  17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Przepraszam serdecznie, że co...? o_O
    Kupić wypadajki?! o_O
    No nie, masz u mnie pierwszą nagrodę xD

A któż by to kupował, na miłość boską - na noc coś długiego i spoko się uzbiera.
    Badyl szybko rośnie, niedużo go trzeba... jest czas na sianie czegoś na wypadajki.

18. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

jednak nie będę wstawac bo w mlynie na baha malpy blokują zwykla pasze a mam tylko 4 sp na 4 karmienia rysi, akurat te 4 co były w drugim domku 1 zadanie, a malpy się koncza dopiero o 4.30 :D o to jak się obudze o 4.30 to mogę wtedy, :D

zobaczę :D w mlynie farmy pasza dla 100 bizonów się robi :D i zostało 15.pol godziny :D o to tam mogę odpalić produkcje sp :D jak nie do rysiow do przyda się do hodowlanego później :D

po odkryciu pomarańczowej zagrody dla rysiow i postawieniu jej na podstawe będziesz dostawac 2 rysie, jedynie ze ci się czas wydluzy troszkę tej co postawisz, ale paszy ci nie zje dodatkowej :)

jedynie trzeba przejść na inna lake i wrocic i będzie oki :), oczywiście możesz postawić ta pomaranczowa jak zbierzesz zwykle i przed karmieniem, postawić pomaranczowa i potem karmienie :D

leloszek373 i ross2 lubią to.
  19. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Sory jest pozno tak bedziesz mial 2

ANIUTKA1959 lubi to.
  20. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no i jak będą 2 ryski to mniej paszy wtedy będzie potrzeba i automatycznie mniej ryskow, czyli 3ci domek najlepiej robic po odkryciu pomarańczowej, ale może da się to pogodzić :D oki zmykam spac powodzenia wszystkim w evencie :D

__ edit:

no oczywiście ze się da, bo przecież 3ci domek to lakocie potrzebne to rysie nie maja nic do tego, cool :D

miałem jeszcze zapasy super nawozu to szybciej się zgarnelo, no i cmj dostałem od sympatycznego gracza to do przodu idzie :)

ANIUTKA1959 i olgs3 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.