Opinie Kryjówka rysia

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 3 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Na jakiej paszy ? bo podobno SP też można dać

gretag i SperanzaE lubią to.
  2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

zzizzie ja to się dziwię (chociaż już coraz mniej :)), że twoja cierpliwość pozwoli ci dalej funkcjonować w tej grze.
    Taka bez pojęcia :D przecież jest, nawet przedszkole jest znudzone:)

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No można :) Tylko do czego to będzie potrzebne ??o_O Do jednej misji,jak ostatnio wszystko,to sobie kupię-oczywiście,jeśli misja będzie tego warta ;)
    Mam kilka skrzynek-szału z nich nie ma ;)

4. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

jest do zdobycia w domku wplacajac 5 kocich lakoci

5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Gra służy jako bramka dostępowa do forum.
    Cierpliwości mi brak na wiele rzeczy, na szczęście w to można też grać nie ciułając i nawet nie inwestując - po prostu wybierając to, co człowiekowi akurat bardziej pasuje.
    Ja już chyba chwalebnie ukończyłam farmerskie przedszkole... ale znudzenie niektórych przedszkolaków poniekąd rozumiem. Trzeba bardzo dobrze znać tę grę, żeby czerpać z niej autentyczną przyjemność. A z drugiej strony - nie warto się przesadnie przejmować, choćby eventami.
    Taki sobie luzik z furteczką na wypadek ciekawszej zabawy.
    Co kto woli, mnie to akurat pasuje.

6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

xD:D
    To co chciałabym teraz napisać nie przejdziexD
    Pewnie, że szału nie ma ale jak pisze Zuzka "ziarnko do ziarnka" - tu wpadnie gwiazdka, tu farmarka, a tu kilka kropelek i się uzbiera, że nie napiszę "uciuła":)
    edycja:
    i tym sposobem uzbierałam:
    czekają na okazję aby je wydać :)

Ostatnie edytowanie: 4 stycznia 2018
  7. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

a ile by czasu potrzeba na manufakutre cukierkow ale z woda i super pasza? bo widze ze 3,43 na zwykle rysie z super pasza :D hmm to może nakarmię na start rysie zwykla pasza :D :D, w sumie i tak rysie będę mieć dopiero wieczorem :D wiec spoko

ale nadal nie wiem czy nie nakarmić warsztacika super paszą :D hehee. w sumie to czy musze robic caly event hahah, mnie interesują tylko gwiazdki i farmarki, w końcu 300 gwiazdek oraz 1000 farmarek musze zdobyc :)

mam nadzieje ze wytrwam i dozbieram do zywej legendy heheh, bo ostatnio cos po drodze kupiłem :D ah ten Miecio :D o Przydasiu nie wspominając :D

leloszek373, gretag oraz SperanzaE lubią to.
  8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Kilka postów odbiegających od tematu wątku usunęłam.

9. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

12 stron na temat eventu- latwego i szybkiego do zrobienia- ewentualnie poziom moze przeszkadzac ( komu zalezy mozna szybciutko na 50 level wskoczyc ). Kto nie robi- narzedzi troche wyda i tez bedzie mial rysie i lakocie- o ile nie bedzie bardziej oplacalne kupic towaru na targu. Taki event jak obecny- kazdy powinien dostosowac do swojej farmy, strategii itd. Powodzenia :)

10. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Znaczy że masz mnóstwo narzędzi... ja tam ograniczam ich użycie do minimum:music:Mam prawie 600 pokrzywy plus to co na polach i rysie na polach też8) za około 3 godziny będzie ich 8 sztuk:D

Ostatnie edytowanie: 4 stycznia 2018
  11. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

A ja właśnie czekam na trzeci zbiór pokrzywy, i potem polecą już tylko goździki. No i jeszcze rysie zgarnę i wystawię na Leśnej. I już zaczynam się wahać, czy brać wszystko a może tylko zagrody i warsztaty? Ale najpierw trochę materiału nazbieram a potem podejmę ostateczną decyzję.
    Rysie i cukierki... też ktoś wymyślił... :):):)

12. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

na sp

gretag, usiamik46 oraz duzy6666 lubią to.
  13. niebo016

niebo016 Generał forum

Chyba źle zaczęłam ten event:oops:, mogłam choć wystawić jednego ryśka i zrobić jedną paszę a nie od razu zrobić wysiew do wieczora.:sleepy: Zbiory mam po 21.308)

Ewa2951, gretag oraz olgs3 lubią to.
  14. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

dzięki bardzo za info....pozdrawiam :))

gretag lubi to.
  15. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

To można rysie karmić SP?

czechu79 lubi to.
  16. czechu79

czechu79 Generał forum

Można napychaj im brzuchu niech żrą aż się ubrudzą po pas nawozem xDxDxD

gosiagosia60 i Renia1920 lubią to.
  17. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Mozna :) Moje rysie dostaly i nie narzekaly.

Renia1920 lubi to.
  18. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a ja tam event robię... gwiazdki się przydadzą. Dwa to to że zaczęłam rozbudowę manufaktury i do ostatniego ulepszenia mam połowę potrzebnych gwoździ. A gdzie tam jeszcze menażeria??? A o tropikalnych nie wspomnę. Więc u mnie narzędzia potrzebne i nie będę ich tracić na budowanie fabryczek gdzie tutaj dostanę je bez zbytniego wysiłku.

Pierwsze ryśki się karmią SP, a potem to już tylko zwykła karma. Chociaż mam sporo SP (na kilka hodowlanych) to wolę oszczędzać... bo co będzie jak królowa nie przyjedzie hmmm???

19. alexander56

alexander56 Generał forum

tak mozna bo sam sprawdziłem ale :p:sleepy:nie warto uzywac zwykłej paszy plus SP bo zwykła przepada wiec kalkulacja jasna a nic szybciej nie pójnie bo sie nie sumuje niestety :eek:

MargolciowyRaj, ANIUTKA1959 oraz olgs3 lubią to.
  20. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Tak swoją drogą to jakieś brzydkie te ryśki. tylem to raczej do mopsa podobne. Czy to tylko moje odczucie?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.