krwawy koktajl

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aleksandra, 18 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Witam,właśnie odebrałam taki prezent,,,zastanawiam się,,jest bezużyteczny?nie mamy warsztatów(jeszcze)w strefie pełni,,a może o czymś nie wiem,,nie nadążam,,ech:p

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Wygląda na to, że opis w grze jest błędny, bo w poradniku Wyprzedaż przepisów mamy, że bonus skraca czas produkcji w mrocznych zagrodach:

Dziękuję za zwrócenie uwagi i na przyszłość zapraszam do tego wątku: >>GRA - pod lupą - temat zbiorczy<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

szamante Twój post usunęłam, niczego do tematu nie wnosił.

JohnLock lubi to.
  3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ok.nie zaglądałam do żadnych poradników,,tylko najechałam myszką na sam produkt,który otrzymałam

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

tak,dlaczego opis na produkcie nie zmienił się?

6. SMOD_Atena

aleksandra Twoja uwaga została przekazana, teraz pozostaje czekać aż opis zostanie zmieniony.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

7. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Ja się dopytam bo się pogubiłem, krwawy koktajl i jego właściwe działanie to 10% szybsza produkcja w zagrodach a kryształowa kula 5% szybsza produkcja w warsztacikach pełni. czy tak?

8. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Nie do końca można je nazwać warsztacikami pełni, bo nie stawiamy ich w tej strefie. Mroczne zagrody ze sklepu Jacka są w zasadzie fabrykami i obejmuje je bonus kryształowej kuli.

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

no tak,dzięki,,to chyba zamykamy

10. SMOD_Atena

Również dziękuję i temat zamykam, miłej nocy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.