kruszon lub naleśniki na BahaMarama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cysio2kc, 12 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cysio2kc

cysio2kc Aktywny autor

mam takie pytanie ile muszę wyprodukować kruszonów lub naleśników by mieć 70 ZB a mam na razie poziom 122 punktów 1799807 do następnego poziomu a złotych bananów 26 a potrzebuję przejść przynajmniej 9-10lvl by mieć 70 ZB proszę pomóżcie

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

kalkulator w łapkę i do dzieła :D
    tak czy siak,będzie cię to bardzo drogo kosztować,aby kupić tyle eliksiru.ten wypadający daje mi ok 8-10 smoothies tygodniowo.

3. cysio2kc

cysio2kc Aktywny autor

ale ja mam eliksiru 9669 szt tak że nie boję się że mi go braknie tylko ile mam wyprodukować tego kruszonu lub naleśników?

4. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

to licz - kruszon daje 2500 PD, naleśnik 6000 PD... licz ile Ci brakuje i dziel sobie :)

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

6. Pomimo dzisiejszej obecności na forum autor nie zadał więcej pytań zamykam :)

Graczom dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.