krowa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bozena88, 10 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bozena88

bozena88 Forumowy żółtodziób

hej czy tez tak macie że zamiast krowy łaciatej z oazy miłości dostajecie krowę białą ? to nie sprawiedliwe bo ja potrzebuje krowy łaciate do misji a nie mogę uzbierać tyle bo co drugą mam białą a takich nie potrzebuję!!!!:(

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Teoria jak wyżej,ale w praktyce wygląda to różnie i nic na to nie poradzisz niestety :(Widocznie jak teraz potrzebujesz krowy o stopień wyżej ,to masz tę "odrobinę szczęścia" i dostajesz lepsze gatunki ;)

3. winiulka

winiulka Ekspert forum

witam
    to się nazywa złośliwość"
    to samo miałam przy królikach, zamiast zwykłego kłapouchego ,w co drugim był przeskok,jakby był BB
    a ja tylko chciałam te najniższe -kłapouche
    ale w końcu się z tym uporałam,czego Tobie też życze,tylko troche wiecej pójdzie SP

4. bozena88

bozena88 Forumowy żółtodziób

eewunia dziękuję bardzo za odpowiedz:)) to ja mam chyba to ,,niby szczęście,, dzisiaj i dostaje te lepsze gatunki!:)

dzięki winiulka mam nadzieję że mi też to przejdzie szybko:)

Twoje posty połączyłam, na przyszłość jak chcesz coś dopisać to użyj opcji edytuj

MOD_Kleopatra

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 października 2014
  5. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Ja tez nie miałam tych kolorowych zwierzaków do zadań,ale mi szkoda było marnować SP,szczególnie że zawsze mi jej brakuje,poświęciłam więc ok...500 tys... SG i kupiłam zwierzaki na targu ;)

gosiagosia60 lubi to.
  6. No tak to już jest jak czegoś nie potrzebujemy to wali drzwiami i oknami, u mnie też co drugi klon to 2 przeskoki :)

bozena88 masz jeszcze jakieś pytania :)

Ewuniu, winiulka dziękuję za pomoc :)

7. Pytań nie ma, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.