Krople wody

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ania1234557, 20 września 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ania1234557

Ania1234557 Okazjonalny autor

Nie wiem jak to robicie że wpada wam po 100 kropli ja mam na Leśnej Polanie ponad 60 drzew wszystkie XXL , 2 John Cytryna i leci mi po 6-10 kropli, na polu Las tropikalny ponad 70 drzew XXL , John Cytryna wystawiony i dostałam 8 kropli. Czy macie swoich faworytów że im wysyłacie więcej kropli. Bo z tego można wyczytać , każdy ewent. prawie te same osoby się chwalą jak to szybko zrobiły. Ile to wypadajek im leci. Masakra.

2. Gabi-66

Gabi-66 Czeladnik forum

A czemu wystawiłaś tak mało drzew ?
    na leśnej i w tropikalnym zmieści się nie całe ! 400 drzew to i wypadajek będzie więcej.
    Ja nie mam JC i na drzewie runy nie odkryte a brakuje mi ok 60 kropli, które na spokojnie do jutra wylecą

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Gabi-66 dziękuję za pomoc.

Ania1234557 tak jak już wyżej napisała Gabi, zdecydowanie za mało drzew. Jeśli wypadajki mają wypadać tylko z drzew to wystawiamy same drzewa na całej dostępnej powierzchni. Nie ma tutaj faworytów, a Gracze, którzy w każdym evencie sobie radzą, powielają swoją sprawdzoną i skuteczną strategię, dlatego też potrafią szybko kończyć eventy.
    Zajrzyj proszę do wątku dyskusyjnego, poczytaj jak sobie radzą, zapytaj i spróbuj robić tak samo w miarę możliwości.
    Możesz też poprosić innych Graczy o wysłanie kropli wody w tym wątku: Przedmioty eventowe - wrzesień 2022.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.