Opinie Kroniki Stritów Dużych II

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 22 lipca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Kochani chcę się upewnić czy na te rośliny dyniowy też działa bo tych bonusów z gry mam tylko 11szt x1 do wytrzeszczowca do smokłącza całe zero.

2. -Gosinka-

-Gosinka- Aktywny autor

CMJ działa więc dyniowy zapewne też. Jest na wszystko.

3. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Dzięki i pozdrawiam

Wreszcie udało się skończyć.

Ostatnie edytowanie: 2 sierpnia 2026 o 09:54
  4. Odilia

Odilia Zaawansowany

Właśnie skończyłam kroniki jupi!:D
    Drzewa tylko z ciasteczkami, pnącza, jeleń i bonusy z eventu;)
    Rośliny z chutnejem i bonusami z eventu:)
    A misie również pnącza i bonusy eventuxD
    Bardzo fajniutki evencik:inlove: aż szkoda że tak krótko ;)

5. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Też udało się ułożyć wszystkie kombinacje. Ale z kolorami było ciężko, zwłaszcza z 3,4,5. Powodzenia dla jeszcze walczących :)[​IMG]

hiacynta, Kala oraz agniecha$ lubią to.
  6. lancman

lancman Czeladnik forum

a gdzie mam rozsiać, bo szukam i nie mogę znaleźć, proszę o pomoc

nikolabln i hiacynta lubią to.
  7. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Nasiona eventowe rozsiewamy w Lesie tropikalnym czyli w Dżungli.

nikolabln, hiacynta oraz bogusiania lubią to.
  8. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

24/80 idzie jak... ;)

hiacynta i bogusiania lubią to.
  9. -Gosinka-

-Gosinka- Aktywny autor

Event skończony, powolutku sobie wygrywałam nasiona i siałam. I mam wszystkie nagrody, 80/80 :) Tylko pokerka nie udało mi się z 2 i 6 zrobić ale to jeszcze dla frajdy sobie poturlam i może wyjdzie. Bardzo przyjemny event.

10. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

Co chciałam to zdobyłam : czyli wszystkie itemy- pnącze niby też,ale nie zamierzam go odpalać,bo bonusy z itemow dla mnie bardziej wartościowe,wpadła zagroda dla miśków - niestety drzewka już się nie uda zdobyć ,ale jestem zadowolona ogólnie z efektów ,biorąc pod uwagę urlopu i ograniczony dostęp do farny- co najlepsze wyciągnęłam z niego !;) co do samej formuły mam mieszane uczucia - mnie ciężko było na początku ucelowac w zagrody,potem jak już miałam ich dość sporo,to znowu nie mogłam trafić w nasionka...- finalnie też miałam problem z wyhodowaniem takich ilości zwierzaka bo na początku ( mało zagród) i źle wykorzystałam bonusy,- także trochę szkoda drzewka - ale i tak naprawdę myślę ,nie jest źle ! :)

11. Mariola198989

Mariola198989 Czeladnik forum

ja jestem zdziwiona że bardziej sie oplaca nie odpalac pnącza. Mam wszystkie itemy i różnica jest kolosalna w pd

12. WilczyKierz

WilczyKierz Forum Pro

Event ogólnie mi się podobał, choć tym razem trochę nie miałam szczęścia (kostki dawały głównie palmy - w dodatku wtedy, gdy już ich nie potrzebowałam), a urlop i bardzo ograniczony dostęp przez kilka dni, sprawiły, że niestety nie udało mi się zdobyć palm. A to oznacza, że, żeby zrobić paszę dla miśków, trzeba będzie wydać jakieś szalone ilości waluty.

13. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

Na ostatnią chwilę,ale trochę pokminilam - wpadły jeszcze bonusy dla miśków, odpalilam moje kosiarze i jakimś cudem wpadły dwa drzewka ,❤️super ! Jestem mega zadowolona z tego eventu :)

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja rzutem na taśmę zdobyłam ostatniego pokera do kompletu.:)

15. madziales

madziales Stały bywalec

kochani jak zdobędę item ,stos bitewny? za chwilę skończę event, pomalutku jakoś mi poszło.

nikolabln i hiacynta lubią to.
  16. kama454

kama454 Okazjonalny autor

mam pytanie czy nadmiar nasion mazna sprzedac

nikolabln lubi to.
  17. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Item stos bitewny jest za zdobycie 4068 palmy królewskiej w wariancie testowym. To 9 zadanie z palmami i może już masz odhaczone na pasku postępu w zadaniach :) Poszukaj w ozdobnych :)

nikolabln, hiacynta oraz bogusiak80 lubią to.
  18. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Stos bitewny jest tylko 1 i masz go już na pnączu

nikolabln, hiacynta oraz bogusiania lubią to.
  19. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Event skończony, a co do kombinacji udało mi się ułożyć wszystkie. Trzymam kciuki za jeszcze walczących.

bogusiania, agniecha$ oraz nikolabln lubią to.