Krolicza misja

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika vjolka, 13 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. vjolka

vjolka Forumowy żółtodziób

Czesc, podejrzewam ,ze temat juz sie przewinal, ale ja mam z nim klopot od ponad miesiaca. dotyczy tzw *kroliczej misji*. wielu z nas mialo klopot z ulepszonym siedliskiem kaczek, ktorego nie da sie wykorzystac w rzedach chmur. Jak zostala u was ta kwestia rozwiazana? Ja pisalam do pomocy technicznej (formularz kontaktowy) juz 4x!. Za kazdym razem dostalam odp na maila o tresci zebym zdjela siedliska kaczek z pola i wyrazila zgode odpowiadajac na *ten * email. Pomine ,ze siedliska nawet nie byly przeze mnie umieszczane na zadnych polach (czekaja w skladziku). ale na KAZDY z maili pomocy tech odpowiedzialam (droga emailowa, ze siedliska nie sa na polach i ze wyrazam zgode na zdjevie ulepszen). I tu byl koniec korespondencji. Ani siedliska nie zostaly przywrocone ,ani zadnej wiecej odp nie dostalam... Czy ktos z Was to rozumie? Czy mieliscie podobna sytuacje? Pisalam juz do nich w tej spr 4x i nic.

2. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

vjolka

Proszę skierować swoje pytanie do działu pomocy, a dokładnie >>TU<<
    Tu post usuwam i przenoszę do archiwum