krokus

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika frixi77, 22 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. frixi77

frixi77 Ambasador forum

mam pytanko ...jesli zdobylam ulepszenie krokusa te dwa ktore sa potrzebne zeby siac go w sekunde tak jak np gozdzik z kasztankiem ale bez kasztana to z czym trzeba siac ten krokus ???
    Rozumie ze na super polu z karestolem i biala niewinnościa (bez kasztana) ale czy trzeba jeszcze uzyc jakiegos pnacza czy slotu ???

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Oprócz uszlachetnień i przetworów czyli Białej niewinności i Kerststolu trzeba podlać super nawozem ale bez bonusu z kasztanowego rzędu krokus nie urośnie w sekundę, musiałabyś obliczyć o ile procent to co zostało użyte skróci czas wzrostu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. farma72

farma72 Forumowy żółtodziób

jesli masz zaznaczona w slotach milosc do nawozu i milosc do sn (6 i 7 kwadracik z lewej strony). wezmiesz kerstol i biala niewinnosc, to na super polach krokus podlany sn bedzie rosl w 1 sekunde. nie potrzeba do tego zadnych dodatkowych pnaczy czy bonusow.

4. SMOD_Atena

farma72 rozumiem, że masz to sprawdzone i w takim razie dziękuję za pomoc i poprawienie mnie. Szczerze mówiąc to nie sprawdzałam tych uszlachetnień bo ich osobiście dla krokusa nie mam, ale skoro mówisz, że urośnie w sekundę to pewnie tak jest.

frixi77 przepraszam Cię za wprowadzenie w błąd, tak to jest jak się czegoś do końca nie sprawdzi.

5. farma72

farma72 Forumowy żółtodziób

smod ateno. tak jest to na 100% pewne :)
    pozdrawiam

6. SMOD_Atena

farma72 tak sprawdziłam w tabeli uszlachetnień o czym wcześniej też nie pomyślałam, źle ze mną. Dziękuję raz jeszcze i również pozdrawiam.

frixi77 jeśli masz w slotach te 2 uszlachetnienia:

bonusy krok.png

użyjesz kerststol, białą niewinność i super nawóz to krokus dojrzeje natychmiast.

7. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Ateno nie ma sprawy ...przy okazji sama sie tez czegos dowiedzialaś hehe :)))

farma72 dzieki wielkie o to mi wlasnie chodzilo ..tak mam te dwa uszlachetnienia , zastanawialam sie tylko czy cos jest jeszcze potrzebne oprocz kalestolu bialej i oczywiscie SN :)

Dzieki Wam :) Milego dnia zycze

Mozna zamykac :)

8. SMOD_Atena

frixi77 tak mam nadzieję, że zapamiętam ;)

Wzajemnie miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.