krokus ulepszony

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pigula29, 19 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pigula29

pigula29 Forumowy żółtodziób

Wjtam.Proszę o informację-jakie ulepszenie i co daje ulepszony krokus.Na forum co jakiś czas czytam ,że jest świetny(lepszy od kasztanka?)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Nie wiem pod jakim względem bonusy ze Szklarni dla krokusa są lepsze od bonusów dla np. goździka czy cebuli też uszlachetnionych i sianych przy aktywnym rzędzie chmur z eventu "Święto kasztana". Może lepsze być tylko to, że zdobywając dwa ulepszenia dla krokusa w Szklarni nie potrzebny jest rząd chmur, bo przy użyciu super nawozu, kerststolu i białej niewinności też dojrzewanie jest natychmiastowe i dla tych, którzy tego rzędu nie mają sianie krokusa z tymi bonusami i uszlachetnieniami jest bardzo korzystne. No ale wcześniej trzeba właśnie te 2 uszlachetnienia dla krokusa zdobyć:

krokus.png

Zestawienie wszystkich uszlachetnień znajdziesz tutaj:>>> [​IMG]

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

-norbijas- lubi to.
  3. SMOD_Atena

-olga1950- Twój post z samym cytatem usunęłam, zapraszam do poćwiczenia odpowiadania na posty i dodawania postów w tym wątku: Wątek do ćwiczeń.

Czy Autorka tego wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

4. -olga1950-

-olga1950- Czeladnik forum

Dziękuję.Nie mam pytań.

5. SMOD_Atena

-olga1950- skoro odpowiadasz w tym wątku to rozumiem, że pigula29 to również Twoje konto. A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.