Krokodyle

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewcia425, 24 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewcia425

ewcia425 Aktywny autor

Od dluzszego czasu mam hodowle krokodyli i caly czas mam 19 krokodyli, a zbieralam je juz przynajmniej 10 razy. To znaczy, ze nie mam dopisywanych krokodyli. Czuje sie w tym momencie oszukana :( Prosze o odpowiedz, dlaczego tak sie dzieje ? Z gory dziekuje

2. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

A masz może wystawioną Fabrykę szczotek do uzębienia? Jeżeli tak, to tam właśnie są potrzebne dwa krokodyle, oprócz zwykłej paszy.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

ewcia425 myślę, że nikt Ciebie nie oszukuje, krokodyle są poprawnie dopisywane a Ty po prostu masz wystawioną fabrykę tych zwierząt czyli Fabrykę szczoteczek do zębów, gdzie do każdej produkcji oprócz paszy zużywane są 2 krokodyle. Sprawdź to proszę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

skaliwa dziękuję za pomoc.

4. ewcia425

ewcia425 Aktywny autor

Sorry, dzieki wielkie. Nie pomyslalam o tym. Temat mozna zamknac. Milej niedzieli zycze :)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również miłej niedzieli życzę i temat zamykam.

Na marginesie dodam, że tak samo czyli oprócz paszy zużywane są do produkcji również zwierzęta we wszystkich fabrykach.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.