krokodyl

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystyna65, 17 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystyna65

krystyna65 Książę forum

witam czy ja mam takie diabelne szczęscie, że na targu od początku nie mam ani 1 krokodyla....gdzie go zdobyć????? zadanie stoi...

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Niestety ze wszystkimi nowościami tak jest, że aby na targu pojawiły się oferty to trzeba długo czekać. Zwłaszcza jak jest jakaś misja, w której wymagane są takie nowo wprowadzone zwierzęta czy owoce.
    W tym przypadku staw do krokodyli można zdobyć losowo z zagadkowych zagród, te kupić trzeba za floreny i nie wszyscy Gracze posiadają takie zagrody, a ci którzy je mają to najpierw robią misję a potem czekają aż cena na targu wzrośnie tak żeby była dla nich opłacalna i dlatego tak się dzieje. Na szczęście misja w Spółdzielni jest na stałe.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. krystyna65

krystyna65 Książę forum

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedz...Pozdrowienia i można zamknąć....

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.