Kretowiska

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 1 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sposób na wyłączenie Prima-Aprillisowych żartów został podany.
    Garczom dziękuję za pomoc i przypominam,ze dział Pytań ogólnych nie jest działem dyskusyjnym.

FarmaBeatki37,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

2. qubasko

qubasko Mieszkaniec forum

Bardzo zabawne te kreciki :) oby nie zrujnował ni farmy :oops:

3. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

No to ja sobie pozwolę podpiąć się pod temat i napiszę że wyłączenie efektów specjalnych u mnie nie pomogło. Po zdeaktywowaniu opcji i odświeżeniu (tudzież ponownym zalogowaniu) gry - nadal widnieje wszystko jako aktywne. Nic z tego nie rozumiem :(

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

VELOCI_RAPTOR, nie wiem dlaczego tak się u Ciebie dzieje. Sprawdziłam u siebie, wyłączyłam opcję, wylogowałam się z gry i nic się samo nie zmieniło po zalogowaniu, krety się pojawiły u mnie dopiero po uruchomieniu opcji (raz w roku mogą sobie poszaleć :p)
    Zawsze możesz napisać zapytanie do PT, albo poczekać kilka godzin i jakoś przetrwać z kretami (bo mam nadzieję że one nie zostają z nami na stałe) :)

Przypominam że nie jest to dział dyskusyjny ;)

FarmaBeatki37, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Chyba już się wszystko wyjaśniło:)

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro tak, życzę Wszystkim miłego dnia i temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.