Kretowiska

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by FarmaBeatki37, Apr 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MiroKRK

MiroKRK Czeladnik forum

jeżeli to miał by być żart to w/g bardzo kiepski :)

2. monter-Olek

monter-Olek Czeladnik forum

Jeden z kolegów napisał:
    "Hejka. Jeśli chcecie wyłączyć to głupie dziadostwo stworzone przez wspaniałomyślnych programistów bp, które dodatkowo zamula grę to wejdźcie w Opcje gry (ikona trybów) -> Klucz z filmowym klapse -> zakładka Opcje zaawansowane -> przewinąć na sam dół i WYŁĄCZYĆ Activate Special Efects. U mnie pomogło. W bp nie znają się na żartach i tyle. Pozdrawiam"

U mnie też pomogło

3. kasia750

kasia750 Hrabia forum

wyłacz je w ustawieniach Hejka. Jesli chcecie wyłączyć to głupie dziadostwo stworzone przez wspaniałomyślnych programistów bp, które dodatkowo zamula grę to wejdźcie w Opcje gry (ikona trybów) -> Klucz z filmowym klapse -> zakładka Opcje zaawansowane -> przewinąć na sam dół i WYŁĄCZYĆ Activate Special Efects. U mnie pomogło. W bp nie znają się na żartach i tyle. Pozdrawiam

4. *basika*

*basika* Okazjonalny autor

Jeśli miał to być fajny żart, to bardzo "płytki", który przeszkadza w zbiorach i jeszcze bardziej muli grę, ale na takie "wspaniałe" żarty to tylko chyba bp stać, bo naprawić problem mulenia gry to jakoś się nie kwapią.

5. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Wkurzające te krety. Normalnie demolują mi farmę a ja nawet szpadlem ich nie mogę pogonić.

Atomcia likes this.
  6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam..myślę,że te wszystkie krety,które u renza wbiłam w ziemię,,teraz wychodzą,,i dobrze,,a że trochę bałaganu robią to trudno

Atomcia likes this.
  7. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Krety zlikwidowane :D Na farmie znowu zapanował błogi spokój ;)

8. reginka67

reginka67 Czeladnik forum

a mi tam nic nie przeszkadza
    wieczorem pewnie zniknie
    trochę cierpliwości
    raczej wole żeby ten pasek nie przeszkadzał w zbiorach
    często długo nie chce się schować

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam :) Dobry kret nie jest zły :) Wiosnę mamy i kreciki też chcą wyjść na zewnątrz i się przewietrzyć ;)
    Tak jak pisała wcześniej MOD_Kleopatra, ten dział nie jest przeznaczony na dyskusję, tylko do zadawania pytań.
    A jeśli komuś krety bardzo przeszkadzają, to w ustawieniach zaawansowanych (1) należy wyłączyć opcję:"activate special effects" (2, okienko zaznaczone na żółto) a następnie zapisać zmiany (3)
    opcje.png

Attached Files:

10. _dorotek_

_dorotek_ Czeladnik forum

U mnie wyłączenie Activate Special Efects nie pomogło. Krety nadal ryją. Eeeee posieję na 18 godzin i wrócę jutro.

11. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

_dorotek_, zaloguj się do gry ponownie, powinno pomóc ;)

12. _dorotek_

_dorotek_ Czeladnik forum

pomogło, dzięki

13. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Wyłączyłam Activate Special Efects, odświeżyłam stronę i jak ręką odjął xD

Pozdrawiam

14. farma-wk

farma-wk Czeladnik forum

Też mnie te krety nie bawią ,a szczególnie gdy zagrody unoszą się w górę , miejcie litość nad zwierzętami. Czy to będzie trwało cały dzień? Już mnie trochę męczy. Kilka godzin urzędowania kretów na działce wystarcza. Czy jest sposób na ich wyłączeni?

15. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

farma-wk
    Kilka postów wyżej (post 49) napisałam, jak można wyłączyć prima aprilisowe animacje.

16. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Oczywiście, że możecie wyłączyć tę opcję, ale ja znalazłam u siebie kilka dodatkowych narzędzi, dla których teraz nie ma zastosowania, ale może wkrótce się znajdzie :) Mnie się tam wszystko przyda ;)

17. Arek77

Arek77 Czeladnik forum

Oczywiście wybuchy na dłuższą metę i mi przeszkadzają, ale uważam, że pomysł na prima aprilis fajny, nie spodziewałem się tego i graficznie wygląda to bardzo ciekawie. Wręcz chce mi się śmiać, jak widzę te odlatujące zagrody.

GoskaK and Monison like this.
  18. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

He he.Krety terroryści 8)
    Ale miałem w pierwszej chwili bałagan w oczach:D

tomasz-nadmorski likes this.
  19. tomasz-nadmorski

tomasz-nadmorski Okazjonalny autor

A mi sie te kreciki bardzo podobają. Jakieś urozmaicenie. Szkody żadnej nie robią jak u mnie na realnym ogrodzie. Tu na farmie sa nieszkodliwe i weselej z nimi . Wiosnę zwiastują. Dziwię się wszystkim oburzonym .W końcu jest 1-szy kwiecień i zabawy odrobina nikomu nie zaszkodzi

GoskaK likes this.
  20. tomasz-nadmorski

tomasz-nadmorski Okazjonalny autor

marysiad8 Wyluzuj, to nie błąd tylko żarcik aprilisowy. Trochę poczucia chumoru

Thread Status:
Not open for further replies.