kreatywne paleczki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kacperek12005, 12 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kacperek12005

kacperek12005 Forumowy żółtodziób

skad wziasc "kreatywne paleczki" pomocy!!! dzieki.

2. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Paleczki produkowane sa na bahamie w warsztaciku pand. Trzeba miec wiec odblokowana hodowle pand na bahamie a warsztacik wybudowac w miescie. Figuruje on tam pod nazwa: tokarnia paleczek.[​IMG]
    PS. Kreatywne paleczki to nazwa misji w spoldzielni

Paleczki mozesz tesz kupic na targu [​IMG] w zakladce "produkty"

3. kacperek12005

dzieki,a przy ktorym poziomie na bahar.sa te pandki?

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Na Bahamaramie nowe rośliny, drzewa i zwierzaki nie wiążą się z konkretnymi poziomami - można sobie wybierać (pod warunkiem posiadania odpowiedniej ilości złotych bananów oczywiście).

5. kacperek12005

super,dzieki za pomoc! mam jeszcze pytanie,jak postawic zagrode dla pand? mam zolta bo tylko taka jako pierwsza udalo mi sie wybudowac w warsztaciku,pomozecie?

6. sofija

sofija Aktywny autor

Żółtą zagrodę musisz nastawić na podstawową- to jest ulepszenie. Podstawową kupisz w sklepie na Bahamaramie :)

7. kacperek12005

ok.ja wiem,ale skad ja mam wziasc ta podstawowa? jak tylko ta pierwsza zolta w warsztacie mi wyskakuje!!!

8. sofija

sofija Aktywny autor

Kupisz ja sobie w sklepie na Bahamaramie- ten czerwony koszyk na pasku po lewej :)

9. kacperek12005

dzieki wielkie!!!!! kurde tyle zachodu o mala pandke.Dziekuje...

10. sofija

sofija Aktywny autor

Proszę bardzo. Pod ochroną są więc się dobrze schowały :)

11. BA_Chris

BA_Chris Guest

Graczom za pomoc pięknie dziękuję, skoro Autor więcej pytań nie ma, to zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.