Kreatywne pałeczki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zyto2, 15 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zyto2

zyto2 Czeladnik forum

Nie było mnie na farmie ok.5miesięcy, proszę mi napisac jak zrobić misje "Kreatywne pałeczki"?
    Czy ktoś mi podpowie?

Ostatnie edytowanie: 15 października 2014
  2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Pałeczki są produktem fabryki tokarnia pałeczek, którą można wybudować w warsztaciku w mieście po odpowiedniego posągu w Świątyni Małp.
    Bahamarama - od A do Z
    Tabele - fabryki

3. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Najważniejsze jest żebys wybudował/a tokarnię pałeczek w warsztaciku w mieście. Jednak, żeby pozwolić sobie na to musisz mieć uzbierane pędzle, które są nowym narzędziem wypadajacym z pól i odblokować (chyba) posąg pand w światyni.
    Z tokarni otrzymuje się pałeczki, które mozna oddawać do spółdzielni.

4. zyto2

zyto2 Czeladnik forum

dziekuje bardzo,bo sama bym nie wpadła na to. Czyli najpierw musze odblokować pandy,potem moge wybudować Tokarnie o ile bede miała odpowiednią ilość narzędzi, a z tego bede miała dopiero kreatywne pałeczki, oki dzieki jeszcze raz:))

5. BA_Musa

BA_Musa Guest

kulka6666 załóż proszę osobny wątek, gdyż ten dotyczy czego innego.

A skoro dla autorki jasne to zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.