Kradziez gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika majkahajka, 13 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Ja nie mogłam zalogować się na swoje konto, po chyba 10 razie otrzymałam coś takiego
    Co z tym fantem zrobić?

ross2 lubi to.
  2. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Powiem szczerze że Bogaci mają się czym martwić o_O OTTO rąbnie cały dobytek wraz ze stodołą :D

A co mnie może zrobić Bidnej Bidulce, no strace te sałate i marchewę na targu :(

3. kluska7070

kluska7070 Młodszy ekspert

mnie drań podły otto jakiśtam cały obornik na targu wystawiony zarąbał ;)
    dobrze że juz nad tym pracują , może gdyby więcej czasu poświęcali płynności gry a nie poprawiali tego co dobre ( młyn np.) to by sie na farmie lepiej działo

Sookie i Keczmer lubią to.
  4. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

A właśnie się zastanawiałam, kto to jest Otto. A gdy wystawiłam kury na targu, okazało się, że to ja xDxDxD no i że wszyscy inni też... Wszyscy jesteśmy Ottami...
    Wyczyściłam ciasteczka, przelogowałam się i... nadal jestem Otto...
    Podali na forum, że jest błąd - nie można nikogo zaprosić do grona sąsiadów - a jak można zaprosić samych Ottów pytam???

tkoivusaari001 i hiacynta lubią to.
  5. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

U mnie to samo ,w prezentach od sąsiadów ten sam nick.

6. haft61

haft61 Fanatyk forum

ani wiadomości do znajomych ni sasiadow nie możen wyslać bo nie ma takiego gracza tylko otto

7. arczi54

arczi54 Aktywny autor

wszystko na targu ma ten sam nick i po przygotowaniach do eventu

8. Zamia12345

Zamia12345 Czeladnik forum

Pozostaje nam cierpliwie czekać aż to naprawią.
    Tez się zdziwiłam jak się okazało, że prezenty mam tylko od jednej osoby, która nie jest wcale moim sąsiadem

9. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

A czy jak ja teraz coś kupię od OTTO to nie będe paserem ? no bo wychodzi że ten klient ukradł cały towar wszystkich naszych Farmerów, no to niby bym kupował od złodzieja o_O

Sookie i Keczmer lubią to.
  10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W związku z tym że problem jest już znany, programiści nad nim pracują, bardzo Was wszystkich proszę o cierpliwość. :)
    Przez moje przeoczenie na forum powstały dwa tematy dotyczące tego samego problemu. W związku z tym ten temat zamykam, z pytaniami zapraszam tutaj: ..::klik::.., do tematu znajdującego się w dziale pytań ogólnych. :)
    Zapewniam że gdy otrzymamy dodatkowe informacje zostaną Wam one przekazane :)

Przypominam że dział pomocy nie jest działem dyskusyjnym ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.