Kraby

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 26 stycznia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Dlaczego nie mogę zbudować zagrody dla krabów????

2. bunny132

bunny132 Komandor forum

może nie masz wystarczającej ilości materiałów budowlanych
    albo nie masz odblokowanych

3. zletrafileskotku

ja je mam, ale nie da sie postawić
    ani nawet paszy zrobić, bo nie ma paszy dla krabów wzestawieniu,

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zletrafileskotku a nie jest to kolorowe ulepszenie? bo jeśli tak to najpierw musisz postawić zwykłą zagrodę i dopiero na nią nałożyć kolorowe ulepszenie.

Czy to rozwiązuje problem?

5. zletrafileskotku

Nie, to nie jest ulepszenie, nie mogę postawić zwyklej zagrody jest taki takie kóołko ze nie da sie postawić, na żadnej czesci bahamy

mam ten sam problem z rekinami, mam kilka zagrod podstawowych i nie da sie ich postawić

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

6. bunny132

bunny132 Komandor forum

to może nie masz odblokowanego posągu w świątyni małp: znajduje się w 9 komnacie od lewej, 4 posąg

7. SMOD_Atena

W takim razie sprawdź w Starożytnej świątyni małp bo wygląda na to, że nie masz odblokowanych posągów dla tych zagród.

Znajdziesz je: dla krabów - pomieszczenie IX/ 55, dla rekinów - pomieszczenie II/30.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

bunny132 dziękuję za pomoc.

bunny132 lubi to.
  8. zletrafileskotku

Sprawdzę, i zaraz dam znać czy faktycznie.Ale dziwne bo kiedys normalnie mialam te zagrody ustawione,
    Faktycznie mam nie odblokowane, dziwnie to teraz dziala, kiedys nie byko to wymagane,dzieki za pomoc.

9. bunny132

bunny132 Komandor forum

proszę bardzo :)

10. SMOD_Atena

Tak, kiedyś były to zagrody specjalne, obecnie są zaliczane do zwykłych i mają swoje posągi.
    A skoro sprawa wyjaśniona to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.