Kręcące się kwiatki!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika piterh75, 22 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. piterh75

piterh75 Forumowy żółtodziób

Witam
    Ostatni raz grałem w Farmerame jak był jeszcze stary wygląd. Chciałem zacząć grać znowu ale niestety zamiast zwierząt i drzew mam jakieś kręcące się kwiatki. Czy da się to jakoś naprawić bo szkoda mi trochę konta

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj :)
    Jeśli tak jak piszesz od dawna nie zaglądałeś na swoją farmę,to prawdopodobnie potrzebne są jej standardowe zabiegi i być może aktualizacja wtyczki Adobe Flash Player.Wszystkie wskazówki znajdziesz w poradniku,zapraszam do zapoznania się z nim i zastosowaniem się do zawartych tam wskazówek : >>> PORADNIK<<<

3. piterh75

4. SMOD_Atena

piterh75, a próbowałeś zalogować się z innej przeglądarki? Jeśli na innej przeglądarce dzieje się to samo,a na inną farmę logujesz się i działa poprawnie,to napisz proszę do Pomocy Technicznej.Tam zostanie sprawdzone to konto i sprawa się wyjaśni.

5. piterh75

Loguję się na inne konto z tego samego komputera i przeglądarki i wszystko działa. Ostatni raz grałem jakieś 2 lata temu, może dlatego są problemy.

6. SMOD_Atena

Teoretycznie to konto, na które Gracz nie loguje się przez 28 dni może zostać całkowicie usunięte,ale jak widać Ty na swoje konto masz możliwość zalogowania się,czyli konto istnieje,ale być może w związku z tym że był tak długi czas nieaktywności coś tam nie działa poprawnie.Z pozycji forum tego niestety nie sprawdzimy,dlatego też tak jak napisałam wcześniej-zgłoś się proszę do Pomocy Technicznej i dokładnie opisz problem.Poradnik podałam w poprzednim poście.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. piterh75

Na razie nie mam pytań ale możliwe że się znajdą.

8. SMOD_Atena

W takim razie temat zostawiam jeszcze otwarty,gdybyś miał pytania czy też problem został rozwiązany,napisz proszę.

9. piterh75

Nawet już się jedno znalazło. Email który jest przypisany do tego konta jest nieaktywny. Tutaj https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/zmiana-adresu-e-mail-lub-hasła.10516/#post-36632 jest napisane jak zmienić ale mam problem z podpunktem V VI VII. W jaki inny sposób mogę zmienić email?

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
    Ok już nie ważne udało mi się zmienić normalnie w grze. W poradniku https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/zmiana-adresu-e-mail-lub-hasła.10516/#post-36631 jest napisane że kod przychodzi na stary email. A przychodzi jednak na nowy

Ostatnie edytowanie: 22 lutego 2015
  10. SMOD_Atena

Widocznie już kiedyś musiałeś sam zmienić ten adres e-mail,w innym przypadku kod weryfikacyjny by na ten obecny adres nie dotarł.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie,czy już zdajesz się na Pomoc Techniczną?

11. piterh75

Zostaje mi już tylko pomoc techniczna. Temat można zamknąć

12. SMOD_Atena

W takim razie dziękuję,powodzenia w rozwiązaniu problemu i miłej gry życzę,a temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.