Opinie Krótka piłka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

ja wykupiłam 1szt piccolo, czerwony żeton, niewiele mi brakuje do drugiego piccolaka bo tylko 6GT, jeszcze mnie interesują skrzyneczki z bonusami.

2. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

No, chyba rozumie;). Dzięki

3. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

czemu naklejki nie pojawiają się po przejsciu do "niesamowitych naklejek"? Powinnam mieć obie a nie mam ani jednej. Odświeżałam stronę

4. Matisiek200

Matisiek200 Stały bywalec

U mnie na razie koło dało 100%, wykorzystałem 200% i 100% bonusy więc korzystam i zbieram roślinki potem coś postrzelamy do bramek :inlove:.

5. MOD_Ruda

Jeśli zdobyłaś odpowiednią liczbę gt to powinnaś mieć naklejki:

6. gosia198729

gosia198729 Zaawansowany

mam 78, drugą naklejkę wykupiłam i żadnej nie widzę. Tzn są w albumie w domku farmerskim, ale nie w tym kąciku gdzie "niesamowite naklejki"

7. MOD_Ruda

To jest nowy event, dlatego w Domku Farmerskim już są bo automatycznie tam się pokazują po zdobyciu. Natomiast mogą się jeszcze nie pokazać w "niesamowite naklejki".

8. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Mam już po siedem ulepszeń dwóch itemów. I teraz pytanie - czy warto grać tymi dwoma dostępnymi zawodnikami (zbierając nagrody cząstkowe), czy też zbierać wejściówki do gry z trzecim zespołem od 28 sierpnia? Co radzicie?

9. milka1057

milka1057 Naśladowca mistrzów

dzień dobry...mam pytanie...rozegrałam 9 meczy ...mogę rozegrać jeszcze 3....ale z którą drużyną?tą samą czy z następną?dzięki za podpowiedz

10. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

najlepiej z tą samą ,chociaż zgarniesz ulepszenia,a najlepiej poczekaj aż będziesz miała na następne 9 ,z meczów pojedynczych z różnymi drużynami to nie zgarniesz ulepszeń do itemów

zbieraj na 3-ci zespół ,ja zbieram i czekam na 3-ci

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 sierpnia 2025
  11. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

możesz z tą samą albo z inną decyzja należy do ciebie ja rozegrałam po jednym okrążeniu u każdej teraz robię drugie u niedźwiedzia a później jeszcze chyba 6 kroków żeby zdobyć wszystkie nakładki

12. milka1057

milka1057 Naśladowca mistrzów

Iskierka95....bardzo dziękuję za podpowiedz..tak też myślałam...ale chciałam się upewnić..pozdrawiam

dorotko01 również dziekuję za podpowiedż...pozdrawiam

13. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

straciłam 7 ulepszeń piłki:cry::p:sleepy:>:(:(8)-.-pompki nie miałam:mad:

14. rysio

rysio Półbóstwo forum

co za sens tworzyc event z wypadajkami tylko z jednej laki na korej z rosliny eventowej prawie nic nie wypada?

15. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Jak na razie rozegrałam darmową gierkę i z tego co czytam to nie powinnam odbierać dodatkowej nagrody,zaświeciło się na zielono i odebrałam czyli co teraz pozamiatałam już cały event.

hiacynta, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  16. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Roślina wysiana a teraz zbieramy wylotki

17. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Roślina wysiana:),wypadajki szkoda mówić>:(,pnącze nr 1 wisi,Napastnicy ulepszeni :D.Teraz czas na Niedźwiedzie.Tak nie miałam ochoty robić tego eventu a tu okazało się,że umiem grać w piłkę.
    Wykupiłam Piccolo a tam Parasolka poszła do paska. Drugiego nie kupuję.Ja się pytam gdzie się wybrał Opryskiwacz:cry: bo jak go dorwę to wycisnę jak cytrynę.;):pxD

18. MOD_Ruda

Pozamiatałaś ulepszenia piłki ale nie event, teraz zaczynasz od nowa ulepszać piłkę, jak rozegrasz mecze nie odbieraj nagrody, jak piłka będzie na 9 stopniu ulepszenia to sama się rozpakuje.

Ja jeszcze cały czas sieję tylko na Plantacji, brakuje ok.6 tysi rośliny na ostatni item a wypadalców mam tylko na 2 mecze. Jutro pójdzie 1s krokus.

EDIT:

z piccolo -chomicza :cry:

Ostatnie edytowanie: 23 sierpnia 2025
  19. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Dziękuję już nie odbieram rozegrałam 11 gierek i do pnącza brakło 14 GT.

20. -gudel-

-gudel- Forumowy żółtodziób

hej mam 704/635 ale mam dopiero ulepszony 1 item do poz 7 czy mam jeszcze szanse ulepszyc nastepny czy zakonczyc te gre podpowiecie?

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.