Opinie Krótka piłka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 20 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alicja211

Alicja211 Ekspert forum

Mam pytanie, które ulepszenia trzeba włożyć do splotu i co jeszcze dodać, żeby szarłat był 1 sek.
    Mam prawie wszystkie ulepszenia szarłatu.

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Zapraszam do przeczytania mojego postu #198, tam pokazałam i opisałam odnośnie krokusa.

3. Alicja211

Alicja211 Ekspert forum

Dziękuję, ale szarłat ma inne ulepszenia.

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

5. MOD_Ruda

Sorry, masz rację.

U mnie tak wygląda uszlachetnienie szarłatu:

ale do szarłatu potrzebne jest choć jedno pnącze + w złote sloty biała + kerststol.

Ryś dzięki :) :)

EDIT:

pnącza to :żniwa 2014 -zwany kasztankiem, zioła faraona lub urodzinowe życzenie.

6. Alicja211

Alicja211 Ekspert forum

Dziękuję bardzo ,brakowało mi splotu. Teraz już szarłat jest 1sek.

7. ***MoniaM***

***MoniaM*** Okazjonalny autor

8. KENZO2121

KENZO2121 Forumowy żółtodziób

Cześć! Nie martw się za bardzo o zdobycie wszystkich ulepszeń. Wydarzenie jest tak zaprojektowane, aby gracze musieli opracować swoją strategię i skupić się na wybranych zespołach. Kontynuuj sianie, rozgrywki i zbieranie dropów, a priorytetowo traktuj ulepszenia dla swoich drużyn. Baw się dobrze podczas eventu

9. memlak

memlak Mistrz forum

Muszę dosiać badyla na 4 gry cholibka:( poniosło mnie za tą piłką :pchoć na wyspie mogę siać do końca eventu :)
    Z jednego piccola rano wyskoczył opryskiwacz:D a z drugiego magiczne drzewo, może być ;)

10. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Ja nic nie ściągam ani nie instaluję. Otwieram normalnie przeglądarkę internetową, wpisuję "Farmerama" w google, bo akurat tego używam i normalnie się loguję i wchodzę tak samo jak z laptopa czy komputera stacjonarnego. Da się, działa, tylko wszystko jest malutkie, no jak to na telefonie, ale bez możliwości wchodzenia z pozycji telefonu nie dałabym rady ogarniać eventów. Poza domem to jest zbawienie do grania

11. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Mam po 6 żetonów napastników i niedzwiedzi teraz będę rozgrywać 6 mecz niedzwiedzi czy mam kliknąć ten zielony przycisk odbierz,czy samo się rozpakuje?

Matisiek200 i krasnoludek10 lubią to.
  12. MOD_Ruda

Samo to się rozpakuje na 9 ulepszeniu piłki. Teraz to proszę wcisnąć przycisk odbierz ale jak rozegrasz mecz i zerkasz czy piłka jest na 6 ulepszeniu.

13. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

A ja mam 2 Parasolki:(

14. nikolabln

Dzięki udało się napastnicy i niedzwiedz mają po 8-em żetonów.

15. ania5757

ania5757 Baron forum

co zrobilam nie tak
    super napastnicy rozpakowali sie sami na 8 ulepszeniu
    teraz jestem na 9 poziomie pilka jest na 0 ulepszeniu
    nic nie klikalam w odbierz
    w pewnym momencie gra sie zawiesila i tak sie porobilo
    czy to znaczy ze stracilam te 8 ulepszen
    i czemu?

16. bogusiak80

Sprawdź czy masz 3 żetony,piłka się rozpakowała i prawidłowo masz 0.Zaczynasz 2 okrążenie znowu 9 gier a potem 6

17. ania5757

ania5757 Baron forum

uff
    a gdzie sprawdzic te żetony

18. nikolabln

19. ania5757

ania5757 Baron forum

dziekuje bardzo bardzo

20. bogusiak80

W sklepie kibica masz żetony i GT po lewej stronie u góry.gdy wejdziesz rozegrać grę

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.